Femeie încătușată de 2 polițiști. Nu purta corect masca și i-a înjurat pe polițiști

femeie încătușată oradea

Foto: Captură video Buboi Maria

O tânără în vârstă de 32 de ani a fost încătușată vineri, 11 decembrie, de doi polițiști, după ce i-a înjurat pe aceștia deoarece i-au cerut să poarte corespunzător masca. Incidentul s-a petrecut în Oradea, relatează bihon.ro.

Potrivit Poliției Bihor, femeia a fost atenționată de polițiștii care patrulau în zona Decebal din Oradea să poarte masca corect. Însă tânăra a reacționat agresiv și a început să îi înjure pe polițiști. Aceștia i-au cerut să se legitimeze, iar femeia a luat-o la fugă.

O altă femeie a filmat momentul în care polițiștii au imobilizat-o și încătușat-o pe tânăra de 32 de ani.

”Având în vedere comportamentul suspect al persoanei respective, respectiv refuzul de legitimare și faptul că aceasta a fugit, suspectând că ar exista un alt motiv ascuns pentru care femeia a avut acest comportament, polițiștii au urmărit-o, au imobilizat-o, iar din cauza faptului că persoana a continuat să fie agresivă fizic, verbal și recalcitrantă, au procedat la încătușarea sa”, a transmis comisarul-șef al IPJ Bihor, Alina Fărcuța, pentru sursa citată.

Aceasta a fost condusă la sediul Poliției municipiului Oradea, unde a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 250 de lei pentru injurii și cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru portul necorespunzător al măștii de protecție.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version