Experiență de neuitat într-un restaurant italian

Fotografie de Solo per due

Proprietarii de restaurante încearcă să fie cât mai originali pentru a-i atrage pe clienți. „Solo per due”(Doar pentru doi) promite o exeriență de neuitat tuturor celor care îi calcă pragul.

Restaurantul din Vacone, Italia, este unic în lume datorită modului său de aranjare. La „Solo per due”, doar două persoane au acces în ineditul restaurant. Acesta este preferat de către persoanele care își doresc intimitate și vor o cină romantică alături de persoana iubită sau se pregătesc să facă o cerere în căsătorie.

Bucătarii și chelnerii fac tot posibilul ca invitații să se simtă cei mai importanți pe parcursul servirii, așa că le oferă acestora întreaga lor atenție.

Restaurantul italian se află foarte aproape de ruinele casei care a fost în trecut locuința poetului latin Horațiu și are un decor tradițional, cu un șemineu, candelabre și multe lumânări pentru o atmosferă relaxantă. Prețurile sunt extrem de atractive pentru cei care îi calcă pragul, iar o rezervare făcută în prealabil este obligatorie, informează odditycentral.com.

Cum vi se pare ideea proprietarilor acestui restaurant italian?

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.