eMAG Revoluția Prețurilor. Cele mai mari reduceri înainte de Black Friday

emag revoluția prețurilor
Foto: emag.ro

eMAG a dat startul campaniei Revoluția Prețurilor, care se desfășoară în perioada 20 – 22 septembrie. Mii de produse sunt acum la ofertă, având până la 50% reducere.

În cadrul campaniei eMAG Revoluția Prețurilor laptopurile, telefoanele, tabletele sau televizoarele au reduceri semnificative.

Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri de la eMAG în campania Revoluția Prețurilor:

* Laptopurile au reduceri de până la 31% în campania eMAG Revoluția Prețurilor

De exemplu, un laptop Lenovo IdeaPad 100-15IBD cu procesor Intel® Core™ i5-5200U 2.20GHz, Broadwell™, 15.6″, 4GB, 128GB SSD, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, are o reducere de 31%.

Un echilibru perfect între valoare și performanță, procesoarele Intel® Core® i sunt proiectate pentru mobilitate. Utilizarea eficientă a energiei înseamnă că utilizatorii pot lucra mai mult timp fără a reîncărca bateria.

Astfel, ei nu mai trebuie să care niciodată un laptop greu și incomod. La doar 22.3 mm și 2.3 kg, modelul Ideapad 100 este perfect pentru un stil de viață mereu pe fugă. Cu conectivitatea 802.11 b/g/n WiFi și Bluetooth® 4.0, utilizatorii se pot conecta la internet de oriunde s-ar afla.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întrega listă de reduceri eMAG la laptopuri din campania Revoluția Prețurilor.

emag revoluția prețurilor
Foto: emag.ro

eMAG Revoluția Prețurilor – reduceri la telefoane mobile

* Telefoanele mobile au reduceri de până la 45% în campania eMAG Revoluția Prețurilor

Un telefon mobil Lenovo A6010, Dual SIM, 8GB, 4G, are o reducere de 45% și costă 439,99 lei.

Fie că este vorba de muzică, filme sau jocuri, modelul A6010 oferă o experiență audio exceptională, prin intermediul boxelor sale duale sau al căștilor. În plus, cu Dolby Digital Plus™ și nivelurile de volum îmbunătățite, totul sună mai complex, mai profund.

A6010 acceptă rețele LTE de mare viteză (4G), pentru cea mai rapidă conectivitate de date.

Bogat în culori și cu o rezoluție clară, ecranul HD de 5″ al smartphone-ului Lenovo A6010 este perfect pentru multimedia: toate videoclipurile, jocurile și imaginile vor părea mai clare și mai vii. În plus, cu tehnologia in-plane switching (IPS) care oferă un unghi de vizualizare de aproape 180°, ecranul mare și luminos al modelului A6010 este perfect pentru a-l partaja cu o mulțime de prieteni.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întrega listă de reduceri eMAG la telefoane mobile din campania Revoluția Prețurilor.

emag revoluția prețurilor
Foto: emag.ro

eMAG Revoluția Prețurilor – reduceri la tablete

* Tabletele au reduceri de până la 27% în campania eMAG Revoluția Prețurilor

Tableta Samsung Galaxy Tab E T560, 9.6″, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, are o reducere de 27%.

Cu un design elegant și ergonomic, tableta este extrem de portabilă, având doar 8,5 mm grosime și 490 g. Modelul Galaxy Tab E deține un design elegant și este incredibil de practic. Învelișul său unic, antialunecare, ce imită materialele textile, îl face sigur și confortabil.

Utilizatorii pot captura momentele de neuitat ale vieții cu functionalitățile avansate ale camerei dispozitivului Galaxy Tab E, inclusiv o cameră spate puternică de 5 MP și controale foto și video ușor de utilizat, cu un singur clic.

Internauții pot maximiza timpul și productivitatea cu caracteristica interesantă de lucru cu ferestre multiple, care le permite să lucreze în două aplicații în același timp. Pot intra în modul split-screen pentru a face mai multe lucruri în același timp, cu ușurință, pe un ecran spațios de 9,6′.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întrega listă de reduceri eMAG la tablete din campania Revoluția Prețurilor.

emag revoluția prețurilor
Foto: emag.ro

eMAG Revoluția Prețurilor – reduceri la televizoare

* Televizoarele au reduceri de până la 44% în campania eMAG Revoluția Prețurilor

De exemplu, un televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65JU6000, 4K Ultra HD, are o reducere de 43%.

Rezoluția Ultra HD înseamnă că spectatorii pot vedea mai clar ca oricând chiar și cele mai mici detalii de pe ecran. Televizorul Samsung UHD oferă o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea Full HD, în culori realiste și precise.

Bara de meniu a televizorului Smart TV este ușor de utilizat și le oferă utilizatorilor acces mai rapid, mai simplu și mai intuitiv la tot ceea ce doresc să urmărească. Nu mai este nevoie să piardă timp căutând conținutul dorit – materialele urmărite vor fi memorate, iar ceea ce urmăresc mai frecvent va apărea pe bara de meniu. Astfel, pot găsi cu ușurință tot ceea ce doresc să urmărească.

De asemenea, telespectatorii pot explora noi tipuri de conținut, deoarece televizorul Samsung Smart TV recomandă în permanență materiale noi și populare care ar putea să le placă.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întrega listă de reduceri eMAG la televizoare din campania Revoluția Prețurilor.

emag revoluția prețurilor
Foto: emag.ro

În perioada 20 – 22 septembrie, eMAG are numeroase alte produse la reducere în cadrul campaniei Revoluția Prețurilor: haine, încălțăminte, mobilier, electrocasnice, monitoare, accesorii, produse de îngrijire sau jucării pentru copii.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG din campania Revoluția Prețurilor.