eMAG resigilate. Reduceri uriașe, prețuri cu 60% mai mici

Reduceri eMAG resigilate
Reduceri eMAG resigilate. Foto: emag.ro

Până pe 25 iulie cel mai mare magazin online din România, emag.ro, desfășoară o campanie de reduceri mari la eMAG resigilate.

Resigilatele sunt acum și mai accesibilire, reducerile de prețuri fiind de până la 60% la telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, mașini de spălat, aparate frigorifice sau la numeroase alte produse.

Am ales 5 produse interesante din campania de reduceri eMAG resigilate care sunt incluse în promoție:

1. O tabletă Allview Viva i10G cu procesor Intel® Atom™ Quad-Core 1.83GHz, 9.7″ LCD Retina, 2GB RAM, 32GB, Wi-Fi, 3G, Bluetooth, Android 4.4 KitKat, resigilată, are o reducere de 50%.

Tableta are un display generos de 9,7 inchi IPS cu rezoluția de 2048×1536 px (peste 3,1 milioane de pixeli), ce redă culori deosebite. Are un design elegant, viteză de procesare impresionantă livrată de procesorul  Intel® Atom™ Z3735D Quad Core, conectivitate 3G excelentă, GPS cu suport Glonass, două camere foto.

Ecranul IPS de 9,7 inchi cu rezoluția impresionantă de 2048×1536 px oferă filme captivante. Browsing-ul pe internet e mai plăcut, editarea de texte mai ușoară, convorbirile video mai reale, iar jocurile creează dependență. Culorile vii și grafica excelentă a celor mai noi jocuri îi fac pe utilizatori să nu se mai dezlipească de tableta Viva i10G.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți consulta întreaga listă de reduceri eMAG resigilate.

emag resigilate reduceri
Foto: emag.ro

eMAG resigilate – reduceri la televizoare

2. Un televizor LED Smart 3D Samsung resigilat, cu diagonala de 138 de cm, 55JU7000, 4K Ultra HD, are o reducere de 45%.

Televizorul are o luminozitate extraordinară chiar și în cele mai întunecate scene. Peak Illuminator crește intensitatea retroiluminării cu leduri în zonele cu nuanțe deschise ale ecranului. Astfel, când în zonele întunecate apare lumina, precum niște felinare care luminează un peisaj urban, imaginea va fi și mai fermecătoare.

Noul Smart TV de la Samsung se conectează extrem de ușor la dispozitivele mobile, pentru a deschide un întreg univers de distracție și de funcționalități utile, care într-adevăr aduc ceva diferit în viața utilizatorilor. Televizorul se trezește odată cu utilizatorii, oferindu-le toate informațiile de care au nevoie pentru a-și începe ziua așa cum doresc, cum ar fi programul personal și starea vremii.

Cu un singur clic, telespectatorii pot partaja conținut de pe mobil pe marele ecran sau chiar de pe televizor pe smartphone, astfel încât să poată utiliza dispozitivul mobil în casă fără a renunța la serialul preferat.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți consulta întreaga listă de reduceri eMAG resigilate.

emag resigilate reduceri
Foto: emag.ro

eMAG resigilate – reduceri la combine frigorifice

3. Combina frigorifică Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101 OX, 339 l, Clasa A+, No Frost, cu înălțimea de 201 cm, din inox, resigilată, are o reducere de 37%.

Noua tehnologie de control al prospețimii „Al 6-lea Simț” garantează refrigerarea la umiditate perfectă în întregul interior și face posibilă păstrarea alimentelor proaspete de până la 4 ori mai mult timp.

Whirlpool, împreuna cu Microban, liderul de piață în soluții atibacteriene, a dezvoltat un sistem antibacterian de filtrare a aerului. Este cea mai buna tehnologie disponibilă care protejează mâncarea și ajută la îndepărtarea bacteriilor și a mirosurilor. Aceasta inovație este disponibilă în toate produsele cu ventilator sau sistem Multiflow.

Filtrul constă într-un strat polimeric tratat cu sistemul antibacterian Microban. Filtrul antibacterian a fost testat cu succes și aprobat de un binecunoscut laborator german (LGA).

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți consulta întreaga listă de reduceri eMAG resigilate.

emag resigilate reduceri
Foto: emag.ro

eMAG resigilate – reduceri la laptopuri

4. Un laptop Acer Aspire ES1-531-C81K cu procesor Intel® Celeron® N3050 1.60GHz Braswell,15.6″, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Free DOS, resigilat, are o reducere de 27%.

Seria Aspire ES este prevăzută cu Acer BluelightShield TM pentru reducerea oboselii ochilor, cu ajutorul ecranului cu 4 moduri inteligente. O unitate de disc optică integrată opțională este compatibilă M-DISC™* și le permite utilizatorilor să vizioneze, să partajeze și să își salveze datele cu ușurință.

Tehnologia de respingere a palmei și caracteristica de apropiere a degetelor pentru mărire le oferă utilizatorilor un control permanent. Tastatura Acer Chiclet Keyboard oferă o lungime ideală a cursei și un feedback tactil solid, pentru o experiență fiabilă și de mare sensibilitate.

Modelele din seria Aspire ES sunt construite pentru muncă și distracție. Porturile USB 3.0 și HDMI sunt poziționate convenabil, în spatele dispozitivului, iar un ecran LCD TFT HD CineCrystal cu iluminare de fundal cu LED-uri arată senzațional oriunde. Procesoarele Intel sunt vioaie și au până la 8 GB de memorie ce vor asigura energia pe toată durata zilei.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți consulta întreaga listă de reduceri eMAG resigilate.

emag resigilate reduceri
Foto: emag.ro

eMAG resigilate – reduceri la telefoane mobile

5. Un telefon mobil Allview X2 Twin, Dual SIM, resigilat, are o reducere de 40%.

X2 TWIN, noul membru al familiei X2, este un accesoriu la modă atât pentru o întâlnire de afaceri, cât și pentru o ieșire în oraș. Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.4.2 Kit Kat și are un design slim, de 7,95 mm, iar elementele decorative din metal evidențiază eleganța acestuia. În plus, tehnologia Full Lamination dă un efect unitar ecranului și astfel se obține un design rafinat.

Telefonul este protejat pe față și pe spate de sticla Gorilla Glass 3. Acest lucru îi oferă o protecție ridicată, atât la șocuri cât și la zgârieturi. Mai exact, telefonul va fi ca nou ți după utilizare
îndelungată.

Telefonul X2 Twin nu este doar un accesoriu la modă, dar este și rapid. X2 TWIN are un procesor Octa Core cu frecvență de 1.4 Ghz, o soluție grafică Mali 450 MP4, memorie RAM de 1GB și memorie Flash de 8GB. Cât despre sistemul de operare, totul va fi foarte simplu cu ajutorul aplicației OTA. De fiecare dată când vor apărea update-uri de soft utilizatorii vor fi notificați și vor putea să facă actualizarea printr-un simplu click, fără să mai folosească cabluri de date sau fără a fi limitați de utilizarea unui PC.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI puteți consulta întreaga listă de reduceri eMAG resigilate.

emag resigilate reduceri
Foto: emag.ro