eMAG continuă reducerile. După Black Friday vin ofertele din Crazy Days. TOP 7 produse

emag crazy days black friday

La numai o zi după încheierea promoțiilor de Black Friday 2016, eMAG a început o nouă campanie de reduceri, Crazy Days. Noi am analizat oferta și am găsit câteva produse cu reduceri care, pe alocuri, sunt chiar mai bune decât cele din Vinerea Neagră.

Toate produsele la reducere din această campanie eMAG pot fi găsite AICI.

Mai jos îți prezentăm 7 dintre cele mai interesante produse la reducere din campania eMAG Crazy Days:

Televizor LED Smart Samsung 101 cm, 4K Ultra – Produsul este redus cu 45%. Prețul final este disponibil aici.

Telefon mobil Lenovo A6010, dual SIM, 8 GB, 4G – Produsul este redus cu 49%. Prețul final de pe eMAG este disponibil aici.

Laptop Asus cu procesor Intel Core i7-7500U, 2,7 GHz, ecran de 15.6 inch, 8GB, 128 GB SSD – Prețul final de pe eMAG este disponibil aici.

Aparat foto DSLR Canon EOS 100D, 18 MP + obiectiv EF-S 18-55mm – Produsul este redus cu 38%. Prețul final de pe eMAG este disponibil aici.

Combină frigorifică Indesit, 301 litri, clasa A+, înălțime de 189 cm – Produsul este redus cu 24%. Prețul final de pe eMAG este disponibil aici.

Mașină de spălat Whirpool, 6th Sense, 1000 RPM, capacitate de 6 kilograme – Produsul este redus cu 24%. Prețul final de pe eMAG este disponibil aici.

Lenjerii de pat – diverse modele și dimensiuni. Produsele sunt reduse, în medie, cu 34%. Prețul final de pe eMAG este disponibil aici.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.