eMAG face angajări. Ce posturi sunt libere și care sunt avantajele

eMAG
eMAG

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, are mai multe anunțuri de angajare în această perioadă. 

Unul dintre posturi este cel de Junior Content Specialist. „Dacă ai viteză în gândire, îți place să scrii, cunoști mediul online și adori cumpărăturile, ești binevenit în echipa de Product Content eMAG!

Căutăm un coleg nou, inteligent, cu un simț dezvoltat al observației, înzestrat cu spirit creativ, și căruia, bineînțeles, să nu îi fie străină limba română”, se arată în anunțul de angajare.

Cel care este interesat de un astfel de job trebuie să știe că are printre responsabilități „colectarea și redactarea descrierilor și a specificațiilor pentru produsele prezentate pe site-ul eMAG; verificarea informațiilor și a imaginilor pentru produsele prezentate pe site și corectarea lor; adăugarea de conținut relevant și îngrijit pentru produsele prezentate pe site-ul eMAG”.

Un alt post scos la concurs de eMAG este cel de operator documentare tehnică. Cei care lucrează pe acest post au printre responabilități „documentarea specificațiilor tehnice ale produselor prezentate pe emag.ro, folosind ca surse de informații cataloage tipărite sau online ale producătorilor”.

Se promite „pachet salarial competitiv, politică de beneficii atractivă, program de integrare într-o echipă tânără și dinamică, acces la ultimele tehnologii și echipamente IT și acces la un mediu de lucru prietenos și profesionist unde vei învăța în fiecare zi și îți vei dezvolta cariera”.

Mai multe detalii legate de aceste locuri de muncă la eMAG găsiți LA ACEST LINK.