Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, prins pentru a 6-a oară când conducea fără permis

dan ilie morega

Dan Ilie Morega. Foto: Captură Digi 24

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, a fost prins pentru a șasea oară în timp ce se afla la volan fără să aibă permis, relatează Știrile PRO TV.

De această dată a fost implicat și într-un accident rutier. Polițiștii i-au deschis dosar penal – cel de-al șaselea dosar pentru conducere fără permis.

„La data de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul avea permisul de conducere retras, de la data de 6 februarie a.c.”, a precizat IPJ Gorj.

Recent, Dan Ilie Morega a fost plasat sub control judiciar, după ce a fost prins în timp ce conducea prin București fără permis. Decizia a fost luată în cel de-al cincilea dosar deschis pe numele lui Morega în ultimul timp.

Fostul prefect are șofer la dispoziție din partea firmei pe care o administrează, dar de fiecare dată preferă să conducă el, mai notează sursa citată.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version