Cine sunt cele 2 persoane care au murit în explozia de la Crevedia

cei 2 soți care au decedat la crevedia

Florica și Ionel Barbu se aflau în casă în momentul producerii exploziei. Sursa: Oana Barbu (Facebook)

Cele două persoane care au murit în urma exploziei stației GPL din Crevedia erau doi soți care locuiau într-o casă din apropiere.

Surse din anchetă au declarat pentru postul de televiziune Antena 3 că cei doi soți, Florica și Ionel Barbu, se aflau în locuință în momentul exploziei.

Ei au murit la distanță de 13 ore. Bărbatul a murit primul: a făcut infarct când a văzut cât de grav era rănită soția lui. Ulterior, femeia a decedat la spital din cauza arsurilor.

„Primul deces, din păcate, a fost soțul doamnei care a decedat, și care a făcut infarct miocardic la fața locului. Și nu era ars. Deci a decedat din cauza infarctului. De data asta, pot să spun că din cauza arsurilor primul deces, care este soția, a avut o suprafață arsă de peste 95%.

Deci peste 95%, cum v-am explicat și mai devreme astăzi, prognosticul este aproape de zero”, a declarat Raed Arfat în fața presei.

Mai exact, femeia avea arsuri de 99% din suprafața corpului.

Soții aveau doi copii, Oana și Sorin.

„Pe el (tatăl – n.r.) l-au băgat în ambulanță, l-au resuscitat, eu am luat toate ambulanțele la rând ca să văd de mama știind că el e bine acasă și am ajuns la o ambulanță și mi-a spus că nu e femeie și se chinuiau să îl resusciteze. Nu m-am uitat pentru că focul meu era să o găsesc pe ea că pe el îl știam bine, că doar vorbisem cu el cu 10 secunde înainte. Pe ea am recunoscut-o după ochi, nu vorbea, s-a uitat la mine de două ori și apoi domnii de la ambulanță au sedat-o”, a povestit Sorin pentru postul de televiziune România TV.

„România lucrului bine făcut!!! Incompetenți peste incompetenți, mite peste mite, oameni care și-au pierdut viața sau care au rămas marcați pe viață în incendiul de aseară din Crevedia. Au mers pe varianta lasă că nu o să se întâmple nimic, deși fuseseră făcute mai multe sesizări din cauza GPL-ului fără aviz ISU și iată dezastrul! O bombă care avea să explodeze în orice clipă din cauza nepăsării. Să ne rugăm pentru cei afectați”, a scris pe Facebook Oana, fiica celor 2.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version