Cele mai noi vești despre starea Simonei Halep, confirmată pozitiv la coronavirus

Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a vorbit despre starea de sănătate a Simonei Halep, la o zi după ce jucătoarea de tenis a fost depistată pozitiv la un test pentru coronavirus.

„Simona e în neregulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe. E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta”, a declarat Artemon Apostu-Efremov, în cadrul emisiunii Așii Tenisului de la Digi Sport.

„Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata”, a completat antrenorul.

„Eu cred că am fost testat de 10-11 ori, poate chiar mai mult, plus testele făcute înainte să plecăm, care sunt obligatorii. WTA a impus acest standard ca atunci când ajungi la turneu să ai un test făcut cu 48-72 de ore înainte. Cred că Simona a făcut în jur de 20 de teste de când s-a reluat activitatea”, a mai spus el.

Simona Halep a anunțat ieri că are COVID-19. Campioana de Wimbledon și de la Roland Garros a spus că are simptome ușoare și că se simte bine.

Sportiva a făcut anunțul pe contul său de Twitter.

„Bună tuturor, voiam să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru COVID-19. M-am autoizolat acasă, iar acum îmi revin după ce am avut simptome ușoare. Mă simt bine… împreună vom trece cu bine prin asta”, a scris Simona Halep pe rețeaua de socializare Twitter.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version