Simona Halep are COVID-19

Simona Halep FOTO: Tabercil/Wikimedia Commons
Simona Halep FOTO: Tabercil/Wikimedia Commons

Simona Halep a anunțat că are COVID-19. Campioana de Wimbledon și de la Roland Garros a spus că are simptome ușoare și că se simte bine.

Sportiva a făcut anunțul pe contul său de Twitter.

„Bună tuturor, voiam să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru COVID-19. M-am autoizolat acasă, iar acum îmi revin după ce am avut simptome ușoare. Mă simt bine… împreună vom trece cu bine prin asta”, a scris Simona Halep pe rețeaua de socializare Twitter.

Până astăzi, 31 octombrie, pe teritoriul României au fost confirmate 241.339 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

172.513 pacienți au fost declarați vindecați.

Până astăzi, 6.968 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În acest moment, la terapie intensivă sunt internați 923 de pacienți.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.