Căței sub apă. Proiectul care stârnește zâmbete

Câini sub apă Foto: Facebook Seth Casteel


Fotografii au la dispoziție zeci de idei pentru a realiza cele mai interesante ședințe foto, iar unul dintre ei s-a gândit la cea mai nebunească dintre toate.

Seth Casteel s-a specializat în ultima perioadă în fotografia sub apă, iar bebelușii și câinii sunt subiecții lui favoriți. Cu ajutorul unor jucării, câinii se aventurează într-o piscină, unde încearcă să prindă cât mai repede o minge sau un alt obiect aruncat.

În acest timp, Casteel le surprinde reacția, iar de cele mai multe ori este una extrem de amuzantă, căci cățeii fac tot posibilul pentru a prinde ceea ce stăpânii aruncă în apă, cât timp fotograful este deja scufundat în piscină.

Proprietarii patrupedelor sunt extrem de mulțumiți de modul în care animalele lor de companie prind curaj pentru a sări în apă, chiar dacă unii sunt extrem de fricoși și astfel își înving teama.

Pentru acest proiect spectaculos, Seth Casteel așteaptă câini de orice talie și vârstă, iar cu cât sunt mai mici, cu atât provocarea este și mai mare, dar și reacțiile mai interesante.

Recomandările editorilor GreatNews:

TOP 10. Cele mai populare destinații turistice ale anului 2015

7 ponturi pentru o vacanță ieftină în România

Frumoasa poveste a handbalistelor din Neptun. Performanţă pe stomacul gol

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.