Câștigă o carte în fiecare săptămână la concursul GreatNews!

carti_foto

GreatNews continuă concursul cu premii la care pot participa toți cei care s-au abonat la newsletter-ul GreatNews sau care au devenit fani pe Facebook ai publicației noastre. Numai că, din săptămâna a patra de concurs, propunem un mic joc interactiv, pe Facebook.

În funcție de pasiunile și interesele sale, câștigătorul își poate alege o carte sau un puzzle din lista de premii de mai jos. Premiul ales de el va fi scos ulterior din listă, iar următorii câștigători vor putea alege din premiile rămase.

Dacă vrei să participi la concursul GreatNews, intră pe pagina noastră de Facebook și devino unul dintre fanii noștri sau abonează-te la newsletter. Apoi, încearcă să răspunzi corect la testul propus de noi pe Facebook.

Faptul că ai câștigat într-una din săptămâni nu te împiedică să fii luat în calcul la extragerile următoare.

Iată lista premiilor pe care le poți câștiga la concurs:

1. Renașterea, Editura Taschen. Albumul conține reproduceri ale unor picturi celebre realizate de artiști europeni din secolele al XV-lea și al XVI-lea. De asemenea, în volum veți găsi informații despre stilul și opera unor pictori renascentiști precum Masaccio, Fra Angelico, Sandro Botticelli, Leonardo da Vinci, Lucas Cranach cel Bătrân, Michelangelo, Albrecht Durer, Rafael, Tizian, Lorenzo Lotto, Correggio, Hans Holbein, Tintoretto sau Pieter Breughel cel Bătrân.

2. Barocul, Editura Taschen. Albumul conține reproduceri ale unor picturi celebre realizate de artiști europeni din spațiul italian, francez, german, spaniol și olandez în secolul al XVII-lea. În volum veți găsi și informații despre stilul, operele și subiectele abordate de pictori precum Caravaggio, Luca Giordano, Claude Lorrain, Charles Le Brun, Georg Flegel, Diego Velazquez, Jan Brueghel cel Bătrân, Peter Paul Rubens, Frans Hals, Jacob Jordaens, Anthony van Dyck, Rembrandt Harmenszoon van Rijn, Jan Steen.

3. Cartea cu elefanți, Editura Art conține peste 80 de fotografii color – multe dintre ele de o calitate excepțională, ca de exemplu cele cu elefanți înotând – care îi vor încânta pe copii, dar și pe adulții curioși să afle cât mai multe lucruri noi despre lumea înconjurătoare. Textul cărții este împărțit în capitolele „Trompele, colții și cozile”, „Familia și prietenii”, „Din zori și până-n seară”, „Elefanții și oamenii” și „Elefanții și alte animale”.

4. Cei trei purceluși, Editura Prut. Prin intermediul a zeci de ilustrații pline de culoare, cei mici vor afla povestea celor trei purceluși care, dând dovadă de ingeniozitate, au reușit să îl pună pe fugă pe lupul cel rău. Povestea are valoare pedagogică și stimulează în același timp dezvoltarea creativității și a imaginației copilului.

5. Ghidul gastronomic al României, Editura House of Guides. Pasionații de gastronomie, dar și începătorii care abia acum intră în bucătărie se vor delecta citind și apoi aplicând sutele de rețete conținute de acest volum. Veți descoperi rețete din bucătăria românească tradițională, din bucătăria românească modernă, rețete pentru sărbători și festivități, rețete din bucătăria internațională (mediteraneană, franceză, chinezească, arabă), din bucătăria vegetariană și preparate dietetice (pentru cei cu afecțiuni hepatice, renale, cardiovasculare).

6. Călătorii pentru o viață. 500 de locuri unice, Editura Litera. Ghidul National Geographic vă poartă prin sute de locuri interesante de pe mai toate continentele, fie că este vorba de comunitățile amish din Pennsylvania, Statele Unite sau de templele mayașilor din Mexic. Volumul conține texte, fotografii și hărți marca National Geographic.

7. Wild Flowers („Flori sălbatice”), Editura Flame Tree Publishing. Dincolo de sutele de imagini cu minunatele flori sălbatice, albumul conține și un ghid (în limba engleză) care vă va învăța cum să recunoașteți diferitele flori pe care le întâlniți în natură, un glosar, ilustrații și desene.

8. Puzzle-ul Falcon „Saturday by the River” („Sâmbăta la râu”). Dacă veți pune cap la cap cele 1.000 de piese ale puzzle-ului veți obține o reproducere după o imagine pictată de artistul Steve Crisp.

GreatNews vă urează mult succes și spor la citit!


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version