Carmen Iohannis a purtat bijuterii de 12.000 de euro la un eveniment din Germania

carmen iohannis

Sursa: malvensky.com

Carmen Iohannis a purtat bijuterii în valoare de 12.000 de euro la un eveniment desfășurat în Germania în acest weekend, dezvăluie spotmedia.ro.

În cadrul ceremoniei ce a avut loc la Castelul Benrath, din Düsseldorf, președintele României Klaus Iohannis a primit Premiul Franz Werfel și Premiul Civic German.

Carmen Iohannis s-a îmbrăcat într-o rochie roz și a purtat un inel și un colier cu diamante de la Malvensky.

Compania Malvensky a publicat pe paginile sale de social media fotografii cu Carmen Iohannis, însoțite de mesajul:

„Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să-și completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii din Colecția Malvensky Grace Diamonds.

Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă.”

Publicația spotmedia.ro a căutat bijueriile purtate de Carmen Iohannis și le-a identificat pe site-ul Malvensky.

Astfel, inelul Monte Carlo purtat de Carmen Iohannis este un inel din aur alb de 18 kt, cu diamante albe, care costă 12.500 de lei.

Sursa: malvensky.com

Colierul Monaco este tot din aur alb de 18 kt, cu diamante albe. Acesta costă 48.000 de lei.

Sursa: malvensky.com

În total, bijuteriile costă peste 12.000 de euro.

În cea mai recentă declarație de avere a preşedintelui nu sunt trecute aceste bijuterii, dar apar salariile celor doi, mai notează sursa citată.

Iohannis a câștigat într-un an 181.944 de lei, în timp ce soția sa, profesoară de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, a încasat 41.283 de lei, adică 3.440 de lei pe lună.

Cei doi au însă trei apartamente și trei case în Sibiu, pe care le închiriază, aşa că într-un an cuplul prezidenţial a economisit, față de declarația anterioară, suma de 30.000 de lei.

Nu e clar, la acest moment, dacă Malvensky i-a pus la dispoziție gratuit lui Carmen Iohannis bijuteriile, pentru a-și face reclamă în acest fel sau dacă i le-a vândut. Spotmedia.ro a solicitat informații atât societății, cât și Administrației Prezidențiale, însă deocamdată nu a primit răspuns.

Compania Malvensky este deținută de Malvina Cservenschi, fostă prezentatoare de știri la TVR.

Sursa: Administrația Prezidențială

Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version