Care dintre aceste femei este mama celorlalte două?

Foto: Twitter

O fotografie publicată pe rețeaua de socializare Twitter a devenit virală pe internet și i-a făcut pe internauți să se întrebe care dintre cele 3 femei din imagine este mama și care sunt fiicele, relatează CNN.

În urmă cu câteva zile, Kaylan Mahomes a postat pe Twitter această fotografie în care apar ea, sora ei Kyla și mama lor.

„Mama, sora mea geamănă și eu”, a scris Kaylan pe Twitter.

Internauții care au văzut fotografia au fost foarte confuzi: deoarece cele trei femei arată toate la fel de tinere, este aproape imposibil de stabilit care este mama și care sunt cele două fiice ale sale. Fotografia pare să înfățișeze mai degrabă trei surori.

Imaginea a fost postată pe Twitter pe 28 ianuarie, iar de atunci a fost redistribuită de 20.000 de ori și a primit peste 30.000 de aprecieri.

După ce au văzut ce succes a avut selfie-ul publicat pe Twitter, familia a creat o pagină pe Instagram unde au fost publicate și alte imagini cu cele trei femei.

Deși tinerele nu au dezvăluit care dintre ele este mama, mai multe publicații online sugerează că ea este femeia din stânga fotografiei (cea îmbrăcată în negru).

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

O altfel de casă. Costă doar câteva mii de euro, secretul „stă” însă în pereţi
S-au pus în vânzare bilete de avion de 8 euro din București spre destinații din Europa
Locuri de muncă în depozite din străinătate. Plata ajunge la 2.300 de euro, avantaje pentru căsătoriți

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.