Pisicile abandonate își caută familii la cel mai cochet târg de adopții

Foto: Pagina de Facebook "Cafeneaua cu pisici"

Iubitorii de animale care își caută un prieten pot merge în acest weekend la “Cafeneaua cu pisici”, un târg de adopții de pisici organizat în București de volutarii „Camerei cu pisici”.

“Multe pisici, atât mari, cât și mai mici, se pregătesc să primească de la Moş Crăciun cel mai frumos cadou pentru un an mai bun: o familie grozavă! Iar noi le ajutăm, organizându-le cel mai cochet târg de adopţii din oraş”, au anunțat organizatorii târgului într-un comunicat de presă remis greatnews.ro.

Ediția de Crăciun a „Cafenelei cu pisici” va avea loc duminică, 14 decembrie, între orele 13:00-19:00, la Morgan La Dud (în zona Piața Rosetti, strada Speranței nr.7).

Pisicuţele de la târg sunt deparazitate, vaccinate, ştiu să folosească litiera, au carneţel de sănătate, iar unele dintre ele sunt şi sterilizate.

Voluntarii “Camerei cu Pisici” le vor oferi vizitatorilor asistenţă personalizată și vor identifica cea mai potrivită felină pentru personalitatea şi stilul de viaţă al celor interesați să adopte o pisică.

cafeneaua cu pisici
„Cafeneaua cu pisici” are loc duminică, 14 decembrie

Bani din prăjituri pentru pisoi

“Este anotimpul când dăruim, când ne evaluăm priorităţile şi realizăm ce e important în viaţă: să fim mai buni, să iubim şi să fim iubiţi. Şi ce e mai frumos decât iubirea unei pisici pe care ai ajutat-o, oferindu-i un cămin? De Crăciun ne dorim, poate mai mult decât în restul anului, să fim înconjuraţi de familie şi prieteni, iar o pisică îţi va întregi familia și garantat prietenia ei va fi necondiționată”, mai spun organizatorii.

Vizitatorii vor putea cumpăra de la târg prăjituri gustoase, iar banii strânşi din vânzarea lor vor fi folosiți pentru a le cumpara mâncare pisicilor care nu-și vor găsi familii la eveniment.

De asemenea, vizitatorii târgului pot să le aducă daruri pisicilor, fie în hrană (umedă sau uscată), fie în obiecte (noi sau folosite) utile lor: transportoare, jucării, perne etc.

La “Cafeneaua cu pisici” sunt oferite spre adoptie doar pisici aflate în grija voluntarilor proiectului “Camera cu Pisici”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.