Bebeluș de 8 luni pierdut în atentat, găsit de familie: „O licărire de speranță într-o noapte de orori”

bebeluș pierdut nisa

O familie și-a regăsit bebelușul pierdut în atentat cu ajutorul rețelei de socializare. Foto: Facebook

Un bebeluș în vârstă de 8 luni, care a fost pierdut în timpul atentatului din Nisa, Franța, a fost găsit cu ajutorul rețelei de socializare Facebook, relatează europe1.fr.

Familia copilului a lansat un apel pe Facebook la doar câteva minute după atac. Mesajul postat pe rețeaua de socializare a fost redistribuit de 22.000 de ori, iar bebelușul a fost găsit.

„A fost o licărire de speranță în această noapte de orori. Datorită solidarității oamenilor care s-au organizat pe rețeaua de socializare, un bebeluș de 8 luni, pierdut în timpul atacului din Nisa, a fost găsit de familia sa”, notează sursa citată.

În momentul în care atacatorul a intrat cu camionul în mulțime, sute de oameni au început să alerge pe promenadă, încercând să se salveze. În busculada creată, familia își pierduse bebelușul aflat în cărucior.

După o oră de la postarea mesajului pe Facebook, familia a anunțat că bebelușul a fost găsit.

84 de persoane au murit, după ce un camion a intrat în mulțimea care celebra Ziua Națională a Franței în orașul Nisa din sudul Franței, iar alte 50 au fost rănite. 18 răniți se află în stare critică în spital. Oamenii se adunaseră pentru a urmări focul de artificii.

Recomandările editorilor GreatNews:

Mărturia unui român scăpat ca prin minune din atentatul din Franța: „A trecut la 3-4 paşi de mine”
Cele mai sângeroase atentate teroriste din istoria recentă a Europei

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version