Bătaie în Primăria București. Primarul sectorului 6 i-a dat un pumn viceprimarului

aurelian bădulescu gabriel mutu
Aurelian Bădulescu și Gabriel Mutu. Foto: Redactia PSnews.ro, cropped by Ionutzmovie / Captură YouTube

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, şi primarul sectorului 6 al Capitalei, Gabriel Mutu, au avut o altercaţie în sediul Primăriei București.

Scena le-a fost relatată de martori jurnaliștilor de la news.ro.

Potrivit acestora, Aurelian Bădulescu l-a jignit pe Gabriel Mutu, primarul sectorului 6 al capitalei, pe motiv că acesta a condus ședința PSD de miercuri seară, prin care social-democrații i-au retras sprijinul lui Bădulescu pentru funcția de viceprimar al capitalei deoarece vorbește urât cu colegii săi (Bădulescu l-a numit „trompetă” pe secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu).

După ce a fost jignit, Gabriel Mutu i-a dat un pumn lui Aurelian Bădulescu.

Gabriela Firea a declarat la România TV că îi solicită preşedintelui PSD Liviu Dragnea „să-şi ia bătăuşii” din Consiliul General al Capitalei.

Aurelian Bădulescu a mințit la Parchet: ”Sunt un mincinos”

După ce i s-a retras sprijinul pentru funcția de viceprimar, Aurelian Bădulescu a recunoscut că a mințit la Parchet atunci când anchetatorii l-au interogat în cazul reprimării violente a protestului din 10 august din Piața Victoriei.

”E posibil ca în România 2019 că îți faci un coleg ”trompetă” să fii dat afară și să nu conteze cât ai muncit, cât ai luptat cu opoziția, câte proiecte ai votat, cât ai stat pe străzi, cât le-ai ținut c*rul când venea hashtagul peste ei, câte documente ai semnat ca să nu-i lași în piață? Și ești audiat la Parchet și de ce a trebuit să mint la Parchet, asta nu se întreabă?”, a declarat Bădulescu la România TV.

Întrebat de ce a mințit, Bădulescu a spus: ”Că sunt un mincinos şi ca să apar un partid care acum mă exclude, de aia. Ca să-l apăr pe Codrin Ştefănescu, ca să apăr democraţia, ca să fie bine”.

„Mi-a fost greu să ajung până aici, nu am crezut niciodată că dacă-i spui lui Codrin Ştefănescu ”trompetă” şi munceşti atâţia ani în partidul ăsta eşti dat ca o măsea afară“, a adăugat Bădulescu la Realitatea TV.

Foto: Redactia PSnews.ro, cropped by Ionutzmovie / Captură YouTube

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.