Au fost prezentate noile Dacii: lumini LED, volan cu patru spițe, cameră de marșarier

FOTO: Dacia
FOTO: Dacia

Noile modele Sandero și Logan, de la Dacia, au fost prezentate oficial la salonul auto de la Paris. Acestea au câteva schimbări estetice. Printre cele mai importante modificări, potrivit Automarket.ro, sunt la stopuri, care vor fi formate din patru pătrate LED.

De asemenea, în partea din față a fost redesenată grila, iar luminile LED sunt în lateralul exterior al blocurilor optice. La interior, volanul are patru spițe, iar claxonul s-a mutat pe volan.

Logan și Sandero vor avea printre opțiuni și cameră pentru marșarier și asistență la pornirea în rampă. Modul de 1.2 cu 75 de cai putere va fi înlocuit, va avea trei cilindri, 1.0 SCe și același număr de cai putere.

În ceea ce privește Dacia Duster, noul model va fi dotat cu o cutie automată de ultimă generație, dezvoltată de Grupul Renault-Nissan.

„La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV, Dacia își surprinde clienții cu o restilizare ce mizează în egală măsura pe design, confort și tehnologie.

Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfectă pentru a prezenta publicului larg evoluțiile acestor patru modele. Acestea devin de acum mai atrăgătoare, păstrând atributul care le-a atras preferințele clienților de pretutindeni, și anume cel mai bun raport preț/prestații.

În plus, ediția din această toamnă a Salonului Auto de la Paris va însemna pentru Dacia o oportunitate de a sărbători alături de clienții mărcii un nou an record în termen de vânzări”, declarau reprezentanții Dacia, înainte de plecarea la Paris.

FOTO: Dacia
FOTO: Dacia
FOTO: Dacia
FOTO: Dacia
FOTO: Dacia
FOTO: Dacia
FOTO: Dacia
FOTO: Dacia

FOTO: Dacia

FOTO: Dacia
FOTO: Dacia

FOTO: Dacia
FOTO: Dacia