Atât de diferite, dar cu o legătură incredibilă. Care este relația dintre cele două fete

Cele două tinere sunt gemene

Două tinere  de 18 ani îi uimesc pe toți cei care le întâlnesc datorită aspectului lor inedit. În timp ce una dintre ele are pielea foarte albă, are ochii albaștri și este roșcată, cealaltă este creolă, are ochii căprui și părul creț.

Maria și Lucy Aylmer locuiesc în Gloucester și pare foarte greu de crezut la prima vedere că sunt gemene. Totuși, există și o explicație logică. Mama fetelor este pe jumătate jamaicancă, iar tatăl lor este alb.

Chiar și reacția mamei a fost una de surprindere atunci când și-a văzut pentru prima oară la maternitate și a remarcat imediat diferențele remarcabile dintre fiicele sale.

Gemenele, în copilărie Foto: Facebook
Gemenele, în copilărie Foto: Facebook

Pe cele două fete, faptul că sunt atât de diferite fizic nu le deranjează câtuși de puțin, iar fiecare zi este interesantă atunci când sunt admirate de către cei care nu le cunosc povestea.

Gemenele, în timpul liber Foto: Facebook
Gemenele, în timpul liber Foto: Facebook

„A fost un adevărat șoc pentru mama din cauză că lucrurile ca nuanța pielii nu apar la ecografii, așa că nu a avut nicio idee că noi suntem atât de diferite. Atunci când moașa ne-a pus în brațele mamei, aceasta a rămas fără cuvinte”, a spus Lucy pentru publicația Daily Mail.

Atunci când Lucy și Maria aveau doar câțiva ani, mama lor s-a despărțit de tatăl biologic și s-a recăsătorit tot cu un bărbat alb.

Dintre toți frații vitregi pe care îi mai are, Lucy este cea mai albă din familie, iar ceilalți sunt puțin mai creoli.

Recomandările editorilor GreatNews:

Patru afaceri la țară pe care poți să le faci cu bani puțini

Ce simțim înainte de moarte. Mărturiile unor supraviețuitori

Ciocănitoare cu o nevăstuică în spate. Realitatea dură din spatele fotografiei care a cucerit lumea

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.