Apare Matrix 4. Keanu Reeves va juca din nou rolul lui Neo

apare matrix 4

Sursa: Captură YouTube / Matrix

Trilogia Matrix, apărută în anii ’90-2000, va avea o continuare. Filmul Matrix 4, în care vor juca tot Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss, a primit aprobarea oficială, relatează publicația Variety.com.

Lana Wachowski – cea care a scris și regizat și primele 3 filme Matrix alături de fratele său – va scrie scenariul și va regiza și al patrulea film Matrix. Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss vor reinterpreta rolurile lui Neo și Trinity.

Filmul va fi produs și distribuit de Warner Bros. Pictures și Village Roadshow Pictures.

Anunțul legat de apariția Matrix 4 a fost făcut marți, 20 august, de Toby Emmerich, președintele grupului Warner Bros. Picture.

„Suntem extrem de entuziasmați să intrăm din nou în universul Matrix cu Lana. Lana este o vizionară adevărată, o creatoare de filme originale, și suntem încântați că ea va scrie, regiza și produce acest nou capitol din universul Matrix”, a declarat Emmerich.

Producția filmului va începe în 2020. Deocamdată, scenariul nu este cunoscut. De asemenea, nu se știe cum va fi abordat rolul lui Morpheus, care a fost jucat până acum de Laurence Fishburne.

Primele 3 filme – “The Matrix” (1999), “The Matrix Reloaded” (2003) și “The Matrix Revolutions” (2003) – au obținut împreună încasări de 1,6 miliarde de dolari.

Primul film din trilogia Matrix a obținut 4 premii Oscar:

– Premiul Oscar pentru cel mai bun montaj
– Premiul Oscar pentru cea mai bună editare sonoră
– Premiul Oscar pentru cel mai bun mixaj sonor
– Premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version