Amendă uriașă pentru un bărbat care a jignit un polițist pe Facebook. Cât trebuie să plătească

amendă facebook polițist

Foto: Captură Digi24

Un bărbat din Întorsura Buzăului a fost obligat de instanţă să îi plătească unui agent de poliţie din oraş daune în valoare de 15.000 de lei, după ce a postat mesaje injurioase pe pagina sa de Facebook la adresa agentului, relatează Digi24.

Primele postări jignitoare la adresa poliţistului au apărut pe pagina de Facebook a bărbatului la începutul anului 2016. Mesajele erau însoţite şi de o fotografie a agentului.

Bărbatul a publicat mesajele după ce, în 2015, fiica în vârstă de 6 ani a partenerei sale a fost luată de autorităţi şi încredinţată unei bunici, din cauza condiţiilor în care era crescută.

Anul trecut, în aprilie, poliţistul l-a dat în judecată pe bărbat şi a cerut despăgubiri pentru că i-a stricat imaginea.

„Am făcut print screen-uri după toate aceste mesaje injurioase, le-am adăugat la cererea de chemare în judecată şi am cerut instanţei să mă despăgubească”, a declarat polițistul pentru postul de televiziune.

Acum, bărbatul care a postat mesajele trebuie să plătească daune de 15.000 de lei și să șteargă toate postările jignitoare. Hotărârea judecătorilor este definitivă.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version