Altfel de dansatori, pe străzile din București

Dans în București Foto: Facebook Dancing Bucharest


Dacă cei mai mulți dansatori aleg să își desfășoare actul artistic pe o scenă, într-un club sau acasă, există câțiva care găsesc cele mai nonconformiste locuri și le înfrumusețează cu mișcările lor.

Dani Ioniță a început acum patru ani un proiect independent pe care l-a numit „Dancing Bucharest”, în care spațiul urban devine o scenă pentru balerini, dar și pentru cei care dansează dans contemporan. Și câțiva actori au participat la acest proiect, printre ei fiind și Adrian Nour, una dintre vedetele spectacolului „Fantoma de la operă”.

Dani i-a surprins pe artiști în câteva locuri interesante din București și i-a fotografiat în timp ce dansau. Parcul, strada și peronul de la metrou au devenit locurile preferate pentru a surprinde actul artistic, uneori spre uimirea și admirația trecătorilor.

Câteva balerine și-au luat poantele în picioare și au acceptat să danseze în pasaj, pe unde trecea tramvaiul, dar și în parc, pe zăpadă. Povestea proiectului a ajuns și pe site-ul Bored Panda, unul dintre cele mai cunoscute site-uri care promovează poveștile frumoase și proiectele inedite din întreaga lume.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.