Acuzațiile de agresiune sexuală aduse lui Kevin Spacey au fost respinse de un tribunal din SUA

kevin spacey

Foto: Siebbi - ipernity.com / Wikipedia

Un tribunal din New York a respins plângerea depusă împotriva actorului american Kevin Spacey, prin care acesta era acuzat de Anthony Rapp de agresiune sexuală, anunță AFP, preluată de NDTV.com.

Anthony Rapp a susținut că starul de la Hollywood l-a atins într-un mod nepotrivit pe când era adolescent și avea 14 ani.

Anthony Rapp ceruse 40 de milioane de dolari despăgubire pentru „traume emoționale”. Însă juriul a respins plângerea pe motiv că Rapp nu a reușit să dovedească faptul că Spacey l-a atins într-o zonă intimă.

Kevin Spacey a plecat de la sala de jucată fără să li se adreseze reporterilor.

„Domnul Spacey este recunoscător că trăiește într-o țară în care cetățenii au dreptul la un proces cu jurați imparțiali care pot lua hotărâri bazate pe dovezi și nu pe zvonuri sau pe rețelele de socializare. Verdictul a fost rapid”, a declarat avocatul actorului.

Rapp, care joacă în serialul „Star Trek: Discovery”, a susținut că a fost agresat sexual de Spacey pe când se afla la o petrecere în Manhattan în anul 1986. La acea dată, Rapp avea 14 ani, iar Spacey 26 de ani.

Rapp, care are acum 50 de ani, a spus că Spacey a intrat în dormitorul în care el se uita la televizor, l-a luat în brațe, l-a pus pe un pat și s-a așezat pentru scurt timp lângă el. Rapp a mai povestit că mâna lui Spacey l-a atins ușor pe fese.

El a mai relatat că a înghețat și că apoi a reușit să se ridice. Rapp a spus că nu a fost sărutat, dezbrăcat, atins sub haine și că nu au existat apropouri sexuale. Întregul incident a durat aproximativ 2 minute.

Kevin Spacey a pledat nevinovat și într-un alt proces în care este acuzat că ar fi agresat sexual 3 bărbați în Marea Britanie în perioada martie 2005 – aprilie 2013.

De la apariția acuzațiilor lui Rapp în anul 2017, Spacey a nu a mai jucat în filme. În timpul procesului, Spacey a declarat că nu își amintește că a fost la petrecerea respectivă.

La momentul apariției acuzațiilor lui Rapp, Kevin Spacey a dezvăluit că este homosexual.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version