FCSB nu mai este principala favorită la câștigarea titlului în Superliga, după startul ratat de sezon

FCSB nu mai este principala favorită la câștigarea titlului după rezultatele negative înregistrate în startul acestui sezon din Superliga. FCSB a obținut doar două victorii din nouă meciuri disputate și se teme inclusiv pentru prezența în play-off.

Campioana României trăiește din nou scenariul din ultimii ani, în care prezența în cupele europene i-a afectat parcursul din prima ligă. Remiza cu Petrolul Ploiești, scor 1-1, este doar ultimul rezultat negativ înregistrat de FCSB în acest sezon.

Echipa este în partea a doua a clasamentului din Superliga și își face calcule în privința calificării în play-off. Situația pare a fi dificilă, în condițiile în care încep și meciurile din Europa League, iar staff-ul de la FCSB se gândește să menajeze anumiți jucători în confruntările din competițiile interne.

În acest sezon, FCSB a obținut doar două victorii în campionat, ambele cu ceva emoții. Farul Constanța a fost învinsă de FCSB la limită, în timp ce duelul cu UTA Arad nu a fost nici el lipsit de emoții. În rest, FCSB a pierdut în acest sezon cu Oțelul Galați, Hermannstadt și Poli Iași și a remizat cu U Cluj, Unirea Slobozia, CFR Cluj și Petrolul.

Rezultatele înregistrate de FCSB în acest sezon

  • FCSB – Petrolul Ploiești 1-1 
  • CFR Cluj – FCSB 2-2 
  • FCSB – UTA Arad 2-0 
  • FC Hermannstadt – FCSB 2-0 
  • FCSB – Poli Iași 0-1 
  • FCSB – Farul Constanța 3-2 
  • FCSB – Oțelul Galați 0-2 
  • Unirea Slobozia – FCSB 2-2 
  • FCSB – ‘U’ Cluj 1-1

FCSB nu mai este principala favorită la câștigarea titlului

Pe fondul rezultatelor slabe înregistrate în startul acestui sezon, FCSB și-a pierdut statutul de principală favorită la casele de pariuri online pentru câștigarea titlului. Înainte de startul competiției, FCSB era văzută de bookmakeri drept echipa cu cele mai mari șanse, dar acum este abia a doua. CFR Cluj a întrecut-o și are cota 2.50 să fie campioană. FCSB are cota 3.00, în timp ce Universitatea Craiova are cota 7.00. Revelația U Cluj, echipa de pe primul loc din Superliga, are cota 10.00, iar Rapid are cota 21.00.

Urmează o deplasare dificilă pentru FCSB

Pentru FCSB, următorul meci din Superliga va avea loc pe 29 septembrie, de la ora 21:30, în deplasare la Sepsi OSK. Meciul se va disputa la 3 zile după duelul cu RFS din Europa League, astfel că e de așteptat ca FCSB să menajeze câțiva titulari. În mod cert, Mihai Popescu nu va putea juca după eliminarea suferită în meciul cu Petrolul Ploiești.

Sepsi este o echipă inconstantă pe teren propriu în acest sezon, dar FCSB are amintiri plăcute din ultimele dueluri contra ei. În ultimele opt meciuri, FCSB are 7 victorii și 1 remiză. Rezultatul de egalitate s-a înregistrat la ultima partidă dintre cele două, din luna aprilie, când scorul a fost 2-2.

Greul abia începe pentru FCSB

Începând cu această săptămână, FCSB va disputa meciuri la o frecvență mult mai ridicată. După duelul cu RFS, următoarea adversară a campioanei din Europa League va fi formația lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

Meciul va avea loc pe 3 octombrie, în deplasare. Poate cea mai dificilă serie a celor de la FCSB din acest sezon va avea loc după pauza pentru meciurile echipelor naționale din luna octombrie. Atunci, seria meciurilor va fi următoarea:

  • 20 octombrie: Dinamo – FCSB 
  • 24 octombrie: Rangers – FCSB 
  • 26 octombrie: FCSB – Rapid 
  • 2 noiembrie: Universitatea Craiova – FCSB 
  • 7 noiembrie: FCSB – Midtjylland 
  • 10 noiembrie: U Cluj – FCSB

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos: