A mai murit o persoană rănită în explozia de la Crevedia. Bilanțul deceselor a ajuns la 3

Încă un rănit în explozia de la Crevedia a murit, a transmis Ministerul Sănătății.

„În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală.

În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație.

Adresăm compasiunea noastră familiei”, a transmis instituția într-un comunicat de presă.

Potrivit Știrile PRO TV, bărbatul avea 63 de ani și era un localnic din Crevedia. El fusese rănit în prima explozie de la stația ilegală de GPL.

Pacientul era instabil, fiind intubat și ventilat mecanic.

Bilanțul victimelor exploziei de la Crevedia a ajuns la 3. Primul care a murit era un bărbat care a făcut infarct în momentul în care a văzut cât de grav era arsă soția sa.

A doua persoană care a decedat a fost soția acestuia, care avea arsuri pe 99% din suprafața corpului.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.