Ziua Regelui Mihai. 1.000 de lampioane tricolore, lansate în cinstea Majestății Sale

Ziua onomastică a Regelui Mihai I al României, sărbătorită de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, va fi marcată la Cluj prin lansarea a 1.000 de lampioane tricolore, de către susținătorii din oraș ai monarhiei.

Este pentru a doua oară când monarhiștii clujeni organizează un astfel de eveniment cu ocazia zilei onomastice a Regelui Mihai I al României.

Evenimentul va avea loc sâmbătă seara, în Piaţa Unirii, de la ora 20.00.

De asemenea, tot sâmbătă, de sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, Regele Mihai îi invită pe românii la Palatul Elisabeta, la ziua “Porților deschise”.

Românii, invitați la Palatul Elisabeta de Ziua Regelui Mihai

“Majestatea Sa Regele Mihai I invită pe toți românii din țară și din Republica Moldova, care doresc să-i ureze la mulți ani cu ocazia zilei de naștere și zilei onomastice, miercuri, 19 noiembrie 2014, la evenimentul „Porți Deschise” de la Palatul Elisabeta”, a anunțat Familia Regală.

Cei care doresc să participe la eveniment sunt așteptați sâmbătă, începând cu ora 11.00, în grădina Palatului Elisabeta din București.

Regele Mihai va ieși în balcon la ora 12.00, alături de Principesa Moștenitoare, Principele Radu și Principele Nicolae, pentru a saluta musafirii.

În urmă cu două săptămâni, pe 25 octombrie, Regele Mihai a împlinit vârsta de 93 de ani.