Ziua eMAG incorporabile. Reduceri uriașe înainte de sărbători

ziua emag incorporabile 6 decembrie
Reduceri de ziua eMAG. Foto: emag.ro

Ziua eMAG incorporabile. Pe 6 decembrie magazinul emag.ro sărbătorește 15 ani de existență printr-o campanie de reduceri la mii de produse, de la haine la electrocasnice și parfumuri.

Ziua eMAG a început. Ofertele sunt AICI.

În campania de ziua eMAG sunt incluse și numeroase electrocasnice utile în bucătărie, inclusiv cuptoarele și plitele incorporabile.

Reducerile de ziua eMAG 6 decembrie sunt avanajoase, iar la fiecare comandă finalizată pe emag.ro clienții primesc un card-cadou egal cu 10% din valoarea cumpărăturilor.

De ziua eMAG magazinul online are reduceri la mii de produse.

Ziua eMAG incorporabile: cuptoare și plite la reducere

Ziua eMAG incorporabile – Iată câteva dintre cele mai atractive reduceri la incorporabile de ziua eMAG:

1. Un pachet promoțional alcătuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI68162, 65 l, 8 funcții, Grill, Clasa A, Inox și o plită incorporabilă Hansa BHGI63100018, gaz ,4 arzătoare, aprindere electrică, din inox, are o reducere de 27% și costă 899,98 lei.

Puteti seta un interval de timp de pana la 99 de minute pentru cuptorul dumneavoastra. La finalizarea duratei, este emisa o avertizare sonora pentru a va informa ca preparatul este gata.

Ventilatoarele faciliteaza distributia uniforma a caldurii in jurul alimentelor, ceea ce indeparteaza stratul de aer rece din jurul acestora, pentru o preparare mai uniforma, mai rapida si la o temperatura mai mica decat in cazul cuptoarelor conventionale.

Puteti utiliza aceasta functie pentru atingerea temperaturii dorite in cel mai scurt interval de timp posibil. Cuptorul se incalzeste la o temperatura de 150 °C in decurs de 4 minute, adica cu 20% mai rapid decat intervalul standard de incalzire. Acum va puteti concentra atentia asupra gatitului, fara a mai astepta incalzirea cuptorului la temperatura necesara. Incalzirea preparatelor este, de asemenea, mai usoara si mai rapida.

Ziua eMAG incorporabile – Toate reducerile eMAG la incorporabile sunt AICI.

Ziua eMAG incorporabile Beko

2. Un pachet promoțional ce conține un cuptor incorporabil Beko BIM25300XM, electric, multifuncțional, 71 l, 8 funcții, Clasa A, autocurățare catalitică, sticlă neagră, din inox și o plită incorporabila Beko HISG64220S, gaz, 4 arzătoare, aprindere electrica, sticlă neagră, are o reducere de 34%.

În plus, primiți și un card-cadou de 140 de lei.

Modul de gatit 3D permite operarea simultana a tuturor elementelor de incalzire. In acest fel se asigura o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorului, ceea ce permite gatirea a 3 preparate simultan, fara riscul de a amesteca mirosurile.

Tehnologia Oleophobic Nano Coating faciliteaza indepartarea petelor intarite de grasime. Usa interioara a cuptorului isi va pastra aspectul stralucitor initial, cu eforturi minime de intretinere.

Extrem de usor de curatat la interior, la o singura trecere a lavetei.

Panourile catalitice montate pe peretii cavitatii interioare, absorb grasimea si reduc mirosurile din timpul coacerii, inlesnind procesul de curatare. Astfel, nu va mai fi necesara utilizarea materialelor abrazive de curatare sau a agentilor chimici. Modelele selectate din gama Beko sunt prevazute cu 1 sau 3 pereti catalitici.

Ziua eMAG incorporabile – Toate reducerile eMAG la incorporabile sunt AICI.

Ziua eMAG incorporabile Whirlpool

3. Cuptor incorporabil Whirlpool AKP 738 NB, electric, MF5, 60 l, autocurățare cu apă, Clasa A, Negru + Plită incorporabilă Whirlpool AKT 6414 NB, Cristal, Gaz, 4 Arzătoare, Aprindere electrică, Sticlă Neagră – reducere eMAG de 31%.

Butoanele pentru functii ne ajuta sa gastim cele mai bune si reusite preparate pentru familia si prietenii nostri. De asemenea mai jos veti gasi cateva moduri de gatire:

CONVENTIONAL

Pentru a prepara orice fel de mancare, pe un singur nivel. Utilizati nivelul 2. Preincalziti cuptorul la temperatura dorita. LED-ul termostatului se stinge in momentul in care cuptorul este pregatit si se pot introduce alimentele.

SMARTCLEAN

Pentru eliminarea murdariei rezultate in urma procesului de preparare a alimentelor, prin intermediul unui ciclu de curatare la temperatura scazuta. Actiunea combinata a emailului special si a vaporilor de apa degajati in timpul ciclului faciliteaza eliminarea murdariei. Activati functia cand cuptorul este rece. Turnati 200 ml de apa pe fundul cuptorului, apoi rulati un ciclu de 30 de minute la 90°C. La sfarsitul ciclului, asteptati 15 minute inainte de a deschide usa.

COACERE CONVECTIE

Pentru coacerea placintelor cu umplutura lichida (dulci sau sarate), pe un singur nivel. Aceasta functie poate fi utilizata si pentru coacere pe doua niveluri. Schimbati pozitia tavilor de copt pentru a obtine o coacere mai uniforma. Folositi nivelul 2 daca gatiti pe un singur nivel si nivelurile 1 si 3 daca gatiti pe doua niveluri. Preincalziti cuptorul inainte de a introduce alimentele.

GRILL

Pentru a prepara la gratar antricoate, frigarui si carnati; pentru a gratina legume si pentru a praji paine. Se recomanda pozitionarea alimentelor pe al 4-lea nivel. Cand frigeti carnea la gratar, utilizati tava pentru scurgerea grasimii, pentru a colecta zeama rezultata in urma prepararii. Pozitionati-o pe nivelul 3, adaugand aprox. jumatate de litru de apa. Preincalziti cuptorul timp de 3-5 min. In timpul prepararii, usa cuptorului trebuie sa ramana inchisa.

Ziua eMAG incorporabile – Toate reducerile eMAG la incorporabile sunt AICI.