Ziua eMAG cărți. Cele mai căutate titluri ale sfârșitului de an

În urmă cu puțină vreme, cel mai mare târg de carte de la sfârșit de an, Gaudeamus 2016, și-a închis porțile. A primit peste 125 de mii de vizitatori și au fost 300 de expozanți. Au fost și câteva cărți care au fost printre cele mai căutate, iar veste bună este că acestea se află și în oferta Ziua eMAG cărți.

A început ziua eMAG.

Ofertele sunt AICI.

De ziua eMAG, cel mai mare magazin online din România oferă reduceri în valoare totală de 10 milioane de lei.

Cea mai recentă carte a lui Lucian Boia – „Un joc fără reguli – Despre imprevizibilitatea istoriei” – a fost cea mai vândută carte la editura Humanitas, cu peste 800 de exemplare, la cea de-a 23-a ediţie a Târgului de Carte Gaudeamus, care s-a încheiat duminică seară la Romexpo.

Volumul „Ulysses 732. Romanul Romanului”, de Mircea Mihăieş, a fost cel mai vândut la Editura Polirom, iar „Zgomotul timpului” de Julian Barnes a fost cea mai cumpărată carte la editura Nemira.

Vânzări spectaculoase au înregistrat şi cartea-eveniment „Doamna de la Miezul Nopţii”, de Cassandra Clare, de la editura Corint, dar şi „Jamila Cuisine” de Geanina Staicu-Avram, la Curtea Veche Publishing.

Ziua eMAG cărți. Alte titluri din ofertă

Editura Litera a fost prezentă cu sute de noutăţi editoriale, bestselleruri, colecţii noi, cărţi premiate şi ecranizate, din care cititorii şi-au desemnat titlurile preferate, pe primul loc situându-se volumul „Înainte să te cunosc”, şi continuarea acestuia: „După ce te-am pierdut”, de Jojo Mojes.

Invitatul de onoare al ediţiei de anul acesta a fost China, prezentă la târg cu un stand reprezentativ pentru literatura chineză contemporană dar şi cu un program dedicat profesioniştilor de pe piaţa cărţii şi publicului.

A fost cea de 23 ediţie a acestui eveniment. Următoarea ediţie Gaudeamus va avea loc în perioada 22 – 26 noiembrie 2017, Statele Unite ale Americii fiind invitat de onoare.

În oferta Ziua eMAG cărți puteți găsi titluri din următoarele genuri: beletristică; Biografii, memorii, jurnale; creșterea copilului; cărți pentru copii; dezvoltare personală; sănătate sau gastronomie.