Ziua eMAG 6 decembrie. Ce trebuie să știi ca să fii pregătit pentru marile reduceri

ziua emag 6 decembrie
Foto: emag.ro

Ziua eMAG 6 decembrie. În 2016, magazinul online emag.ro sărbătorește 15 ani de când se află pe piața din România. Dacă anul trecut ziua eMAG a fost pe 7 decembrie, emag.ro a anunțat că în 2016 ziua eMAG este pe 6 decembrie.

Ziua eMAG 6 decembrie a început în jurul orei 7 dimineața.

Ofertele sunt AICI.

În mod tradițional, magazinul emag.ro sărbătorește ziua eMAG printr-o campanie de reduceri la mii de produse, iar ofertele sunt asemănătoare celor oferite de Black Friday.

În acest an, ziua eMAG pică într-o zi de marți, iar emag.ro oferă reduceri în valoare totală de 10 milioane de lei.

Ziua eMAG oferă reduceri la mii de produse.

Și anul trecut, când de ziua eMAG magazinul online a sărbătorit 14 ani, emag.ro a avut pe 7 decembrie reduceri în valoare totală de 10 milioane de lei.

Surpriză de ziua eMAG 6 decembrie: cardurile-cadou

Deoarece în ultimii ani de ziua eMAG a fost aglomerație mare la comenzi, iar stocurile pentru unele produse s-au epuizat rapid, este bine să te gândești de pe acum ce produse te interesează și să le salvezi în lista de produse preferate.

De asemenea, pentru ziua eMAG 6 decembrie magazinul online le-a pregătit clienților săi și o surpriză: pentru fiecare comandă finalizată, clienții vor primi de la emag.ro un card-cadou.

AICI găsiți cele mai atractive oferte ale magazinului online înainte de Ziua eMAG 6 decembrie.

Ziua eMAG 6 decembrie se apropie

De ziua eMAG 2015, oferta la televizoare a fost una dintre cele mai atractive din acea zi. De asemenea, telefonul iPhone 6 a putut fi cumpărat la prețul de 2.700 de lei.

Tot de ziua eMAG de anul trecut emag.ro le-a oferit clienților său cupoane-cadou în valoare de 10% din prețul cumpărăturilor din acea zi. Cu alte cuvinte, cei care au cumpărat de 1.000 de lei au primit un cupon/voucher în valoare de 100 de lei pe care l-au putut folosi la următoarea comandă efectuată pe eMAG.

Cele mai bune oferte înainte de Ziua eMAG 6 decembrie

Până la ziua eMAG din 6 decembrie, emag.ro desfășoară o altă mare campanie de reduceri, numită Marea Unire a prețurilor mici. Campania de reduceri eMAG este dedicată Zilei Naționale, sărbătorite în fiecare an pe 1 Decembrie.

Campania aduce reduceri eMAG la telefoane, tablete, laptopuri, televizoare sau electrocasnice – reducerile la aceste produse sunt de până la 46%.

Toate ofertele sunt disponibile AICI.

ziua emag 6 decembrie
Foto: emag.ro

Cadouri de Moș Nicolae înainte de Ziua eMAG 6 decembrie

Cei care vor să le pregătească celor dragi o surpriză de Moș Nicolae pot analiza oferta de reduceri eMAG la cadouri pentru femei, pentru bărbați sau pentru copii.

Parfumurile, cosmeticele, produsele de îngrijire personală, hainele, pantofii, cărțile, filmele sau articolele sportive au reduceri eMAG foarte mari, ce ajung până la 67%.

ziua emag 6 decembrie
Foto: emag.ro

Toate ofertele la produse ce le pot fi oferite cadou celor dragi de Moș Nicolae sunt AICI.

În această perioadă de dinainte de ziua eMAG și cadourile pentru copii sunt la reducere. În seara zilei de 5 Decembrie vine Moș Nicolae, așa că jucăriile sunt la ofertă pe emag.ro.

Jucăriile pentru bebeluși, seturile de construcție, jocurile de societate, jocurile interactive, puzzle-urile, jucăriile de pluș, figurinele, păpușile, mașinuțele, dar și jucăriile creative sunt acum la reducere, având prețuri cu până la 65% mai mici.

AICI găsiți toate jucăriile aflate la reducere pe emag.ro.

ziua emag 6 decembrie
Foto: emag.ro