Wizz Air va suspenda mai multe zboruri dinspre și spre România

wizz air bilete de avion ieftine
Aeronavă Wizz Air. Foto: Lars Steffens (Flickr)

Compania aeriană Wizz Air va suspenda, din a doua jumătate a lunii martie, anul acesta, cinci rute spre și dinspre aeroporturile din București, Sibiu, Cluj-Napoca și Iași, potrivit Boardingpass.

Zborul care leagă București de Ancona, care a fost inaugurat pe 3 ianuarie 2023, va fi suspendat între 22 martie și 30 octombrie 2023. Nu vor mai fi zboruri ale Wizz Air nici între București și Rimini, până pe 2 noiembrie 2023.

De asemenea, va fi suspendată și ruta dintre Sibiu și Madrid, între 24 martie și 30 octombrie 2023. În prezent, acest zbor este efectuat de două ori pe săptămână.

Un alt zbor care va fi suspendat este cel între aeroportul din Iași și Bari. În perioada verii nu va mai fi și ar putea fi reluat pe 1 noiembrie 2023.

O altă rută afectată este și Cluj Napoca – Perugia, care a fost inaugurată pe 18 decembrie 2022. Aceasta va fi suspendată de la jumătatea lunii mai 2023.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.