Wizz Air recrutează în România. Ce salarii se oferă, când și unde au loc interviurile de angajare

wizz air stewardese
Foto: wizzair.com

Compania Wizz Air recrutează însoțitori de zbor în România pentru bazele sale din București, Cluj-Napoca, Craiova, Sibiu, Iași, Timișoara și Târgu Mureș.

Potrivit anunțului de angajare, candidații care își doresc un post de însoțitor de zbor trebuie să fie persoane vesele, energice și care să aibă o atitudine pozitivă.

Recrutările au loc în orașele București, Cluj-Napoca și Iași.

În București, recrutarea are loc în data de 3 octombrie, începând de la ora 9 dimineața, și pe 24 octombrie, tot de la 9 dimineața. Interviurile vor avea loc la Angelo by Vienna House Bucharest, Calea Bucureștilor 283, Otopeni.

În Cluj-Napoca, recrutările au loc în data de 5 octombrie, la ora 9 dimineața, la Grand Hotel Italia, strada Vasile Conta nr. 2.

În Iași, interviurile de angajare vor avea loc în data de 14 octombrie, la ora 9 dimineața, la Hotel International, 5A, strada Palat.

Candidații trebuie să aducă un CV în limba engleză actualizat, două fotografii (una portret și una cu întregul corp), precum și recomandări.

Compania Wizz Air oferă:

– un salariu competitiv
– un job stabil și un mediu de lucru prietenos și multicultural
– oportunități de dezvoltare în carieră
– traininguri gratuite
– reduceri la zborurile operate de Wizz Air atât pentru angajați, cât și pentru familiile lor

Potrivit Cristinei Toader, o fostă stewardesă de la Wizz Air care acum organizează cursuri de pregătire a viitoarelor însoțitoare de zbor, o stewardesă la Wizz Air câștiga în anul 2015 un salariu lunar de bază de 1.000 – 1.200 de lei, la care se adăugau diurnele.

Salariul de bază: 1.000-1.200 RON

Plata orelor de zbor: Nu se plătesc orele de zbor

Diurna: 40 euro/ziua de zbor – o medie lunara de 12-14 zile de zbor (pentru cei nou angajați, în primele 9 luni de zbor, diurna este de 30 euro/ziua de zbor)

Plata sectoarelor suplimentare: DA (când angajatul depășește 2 sectoare de zbor într-o zi, următoarele 2 zboruri efectuate în aceeași zi sunt plătite suplimentar celor 40 euro/zi). Sectorul scurt de zbor – 37 RON, sectorul lung de zbor – 42 RON.

Comision: 10% din vânzările de pe zboruri (în funcție de câte zboruri are o stewardesă și ce vânzări realizează, comisionul poate varia între 150 și 350 de euro)

Asigurare medicală și de viață: DA

Cazare: NU

Bilete la prețuri preferențiale: DA

Uniformă gratuită: DA

Concediu de odihnă: DA

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.