Weekend negru pentru șoferi. Lista accidentelor din toată țara

FOTO: Rico_Loeb/Pixabay.com
FOTO: Rico_Loeb/Pixabay.com

Brăila a fost duminică scena unui atac fără precedent pentru România. Un tânăr de numai 20 de ani, aflat în stare de ebrietate și cu carnet de conducere obținut doar de câteva luni, a înjunghiat în plină stradă un bărbat care avea o maşină de vânzare.

I-a furat mașna și a început o cursă prin oraș. A lovit violent doi trecători pe Centura orașului, apoi a intrat într-un grup de oameni în parcarea unui mall. În total, 10 oameni au fost răniți.

A fost un weekend cu mai multe accidente în toată țara. La Timișoara, o femeie în vârstă de 26 de ani a ajuns la spital după ce un TIR s-a răsturnat peste mașina pe care o conducea. Un accident grav a avut loc și în Constanța, duminică seara. Un șofer începător a lovit în plin patru pietoni care traversau regulamentar, pe unul dintre bulevardele principale din oraș.

Iată alte accidente anunțate de Poliția Română în weekend-ul care tocmai a trecut:

Sâmbătă

9:25. În judeţul Caraş -Severin pe DN6 Băile Herculane-Caransebeş, la kilometrul 382+150 de metri, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară.

11:45. În judeţul Timiş, pe DN68A Coşava-Coşeviţa, la kilometrul 46+600 de metri, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren traficul rutier este blocat. În urma evenimentului o persoană a fost rănită grav.

12:00. În judeţul Argeş, pe DN65 Piteşti-Slatina, pe raza comunei Lunca Corbului, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism, două autotrenuri şi un autocar traficul rutier a fost blocat.

12:20. În judeţul Giurgiu, pe DN6 Bucureşti -Alexandria, pe raza localităţii Mihăileşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, traficul rutier pe sensul către Alexandria a fost restricţionat. În urma evenimentului 2 persoane au fost rănite uşor.

13:45. În judeţul Vâlcea, pe DN7 la kilometrul 222 (localitatea Balota), sensul Sibiu – Râmnicu Vâlcea a fost restricţionat din cauza unui accident rutier în care au fost implicate şase autoturisme. În urma evenimentului o persoană a fost rănită uşor.

16:45. În judeţul Galaţi, pe DN24D Galaţi -Bălăbăneşti în localitatea Cuca, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului două persoane au fost rănite grav.

17:45. În judeţul Vaslui, pe DE581 Huşi-Albiţa pe raza comunei Râşeşti, un autocar lovit o căruţă nesemnalizată corespunzător.Traficul rutier este blocat. În urma evenimentului o persoană a fost rănită grav(căruţaşul).

19:20. În judeţul Dâmboviţa, pe DN72A Târgovişte -Suslăneşti, pe raza localităţii Voineşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, traficul rutier pe sensul către Târgovişte este restricţionat(se circulă pe o singură bandă). În urma evenimentului 2 persoane au fost rănite uşor şi una grav.

19:20. Pe DN15 Piatra Neamţ – Bacău, pe raza localităţii Săvineşti, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un pieton(traversare neregulamentară), traficul rutier este restricţionat(se circulă pe o singură bandă). În urma evenimentului o persoană a fost rănită grav.

19:23. În judeţul Cluj, DN1 Cluj Napoca –Floreşti la kilometrul 482+036 metri o persoană, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi a fost accidentată mortal de un autoturism. Traficul a fost blocat.

Duminică

8:55. Pe DN7 (E673), la kilometrul 411+700 de metri, la ieşirea din localitatea Săcămaş către Deva (în judeţul Hunedoara), a avut loc o coliziune între trei vehicule (două autoturisme şi un autotren). În urma impactului, o persoană a fost rănită (aparent uşor). Circulaţia a fost oprită pe ambele sensuri.

9:10. Pe DN1 Braşov – Sibiu, la kilometrul 208+500 de metri, în zona localităţii Perşani (judeţul Braşov), a avut loc în jurul orei 08.45 o coliziune între trei autoturisme. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Circulaţia rutieră s-a desfășurat îngreunat, pe un fir alternativ.

15:35. La kilometrul 13, în zona localităţii ilfovene Ciorogârla, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate patru autovehicule. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Circulaţia rutieră se desfăşoară deocamdată pe banda numărul unu.

17:30. Pe DN1 Ploieşti – Bucureşti, la kilometrul 28, în zona localităţii Tâncăbeşti (judeţul Ilfov), a avut loc o coliziune între două autoturisme. Două persoane au fost rănite. Circulaţia pe sensul către Capitală a fost oprită temporar, iar pe sensul către Ploieşti s-a desfășurat pe o singură bandă.

17:50. Pe DN2 (E85) Suceava – Fălticeni, în zona localităţii Cumpărătura (judeţul Suceava), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule. Două persoane (copii) au fost rănite. Traficul a fost oprit pe ambele sensuri.

18:15. Pe DN3, la ieşirea din localitatea Lipniţa către Ostrov, în judeţul Constanţa, a avut loc o coliziune între un autoturism şi o căruţă. În urma impactului, căruţaşul a decedat. Traficul a fost oprit pe ambele sensuri.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.