Vrei sa crești productivitatea la locul de muncă? Investește în curățenie! Aspiratoare profesionale pentru birouri imaculate

Există multe motive pentru care este bine să păstrezi birourile curate. Nu numai pentru faptul că un spațiu îngrijit și ordonat este mai atrăgător din punct de vedere vizual dar face și o impresie bună clienților, partenerilor și este de preferat pentru creșterea productivității angajaților la locul de muncă.

Atunci când cineva intră într-un birou, printre primele lucruri pe care le observă este podeaua. Dacă aceasta este pătată, murdară, cu siguranță nu va trece de filtrul unui ochi vigilent.

Podelele bine întreținute proiectează o imagine profesională, însă reduc și riscul de accidentări și alunecări. Curățarea pardoselilor necesită mai mult decât o simplă aspirare, atunci când vorbim despre mochete, covoare și o simplă curățare cu mopul, în cazul podelelor dure. Pentru rezultate spectaculoase se recomandă achiziționarea unor aspiratoare profesionale care să facă o treabă excelentă iar angajații trebuie instruiți să le utilizeze corect, pentru a nu avea parte de neplăceri.

De ce să achiziționezi un aspirator profesional sau o mașină de curățenie?

Multe persoane sunt de părere că personalul administrativ se poate descurca de minune să curețe perfect chiar dacă nu este dotat corespunzător, cu soluții profesionale de curățenie și aparatura aferentă. Nimic mai greșit. De ce? Pentru că efortul depus este mult mai mare, rezultatele nu sunt cele scontate și, pe termen lung, costurile cresc.

De aceea, primul pas în procesul de curățenie este investirea într-o aparatură profesională, pentru o curațenie desăvârșită. Indiferent de tipul de podea de care dispui în birou, mașinile de curățenie și aspiratoarele profesionale sunt de mare ajutor.

Aspiratoarele profesionale prezintă o mulțime de calități, fiind ergonomice, fiabile, cu motoare performante și putere mare de aspirare. În funcție de spațiul ce se dorește a fi curățaț, aspiratoarele profesionale pot fi alese în funcție de capacități, de la cele mici, compacte, până la cele mai mari.

Ce ar trebui să știi la achiziționarea unui aspirator profesional?

Cel mai mult contează tipul de podea pe care îl ai în spațiul tău. Există o mulțime de aspiratoare profesionale, cu sau fără sac, aspiratoare de lichid și praf sau aspiratoarele profesionale cu injecție și extracție. Puterea și nivelul de zgomot sunt alte detalii de care ar trebui să ții cont, mai ales dacă aspirarea se face în timpul orelor de muncă și angajații nu ar trebui deranjați.

Spre exemplu, aspiratorul de praf TASKI AERO 8/15 PLUS este o alegere potrivită, fiind potrivit pentru utilizarea în clădiri de birouri, școli, restaurante, centre medicale.

Acesta integrează tehnologia de ultimă generație și este prevăzut cu un motor extrem de eficient. Iar datorită tehnologiei whisper, aspiratorul este ultrasilențios. Mai mult, înlocuirea pieselor, cum ar fi cablurile și filtrele, este facilitată de designul inteligent și se poate efectua de utilizator în câteva secunde, fără a fi nevoie de unelte.

Datorită unei tehnologii inovatoare și brevetate, de atenuare a zgomotului, aspiratoarele TASKI AERO sunt extrem de silențioase în condițiile unor emisii sonore de 53db(A).

Pentru a rezolva problema covoarelor, a mochetelor și a tapițeriilor în mediile profesionale, recomandarea companiei noastre IgienaPHS este achiziționarea unui aspirator profesional cu injecție – extracție. Acestea mai sunt cunoscute și ca aspiratoare cu spălare și pot fi utilizate chiar și în spații rezidențiale, în mașini, cinematografe și nu numai. Jetul de apă pătrunde în profunzimea țesăturii și, indiferent dacă s-a vărsat o ceașcă de cafea sau ceai, apă sau vin, curățarea covorului sau a mochetei se face imediat. Astfel, nu va trebui să îți mai faci griji în legătură cu angajații neglijenți sau neatenți.

Deși acest gen de aspirator profesional este ideal pentru podele, el poate fi utilizat și pentru îndepărtarea mucegaiului și curățarea și împrospătarea perdelelor care adună o mulțime de praf. Astfel, angajații tăi își vor desfășura activitatea într-un mediu ce nu le pune în pericol sănătatea.

Bineînțeles, curățenia nu constă doar în podele curate. De aceea, aceasta trebuie extinsă și realizată temeinic, zilnic, atât în birouri, cât și în băi, bucătărie, zona de recepție, lifturi sau scări iar utilizarea unor soluții de curățenie profesionale, potrivite pentru fiecare spațiu în parte este de asemenea un aspect ce nu trebuie neglijat.

Colectarea selectivă a deșeurilor în coșurile speciale în vederea reciclării este un detaliu de la care companiile, mici sau mari, nu ar trebui să se abată. Prin acest gest nu arăți doar grija pentru mediu ci și crești gradul de conștientizare al angajaților față de mediul înconjurător.

Oferind atenția cuvenită tuturor aspectelor de mai sus, te poți bucura de un loc de muncă ordonat și curat ce prezintă o mulțime de  avantaje. Nu numai că ajută la îmbunatățirea încrederii clienților în afacerea ta dar favorizează și creșterea moralului angajaților și a creativitaății lor. Iar angajații fericiți sunt angajați mai productivi.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.