Vosganian a plecat supărat de la întâlnirea PSD-iștilor de la Iași

Varujan Vosganian FOTO: Facebook
Varujan Vosganian FOTO: Facebook

Senatorul ALDE Varujan Vosganian a scris o postare pe Facebook în care explică de ce a plecat de la întâlnirea PSD-iștilor de la Iași. Acesta a spus și că e prima reuniune PSD la care a participat vreodată.

„Sunt, încă, la vârsta noutăților, chiar dacă am trei decenii de experiență politică. Astăzi, răspunzând cu politețe unei invitații, am participat pentru prima oară în viața mea la o întrunire PSD, cea a organizației Iași.

I-am ascultat pe distinșii oratori vorbind despre guvernarea (doar a) PSD, despre faptul că toți românii de bună credință sunt în PSD etc.etc., drept care, după vreun ceas, am socotit că e mai bine să plec, ca să nu-i tulbur”, a scris Varujan Vosganian, pe pagina sa de Facebook. 

Vosganian mai precizează în comentariile postării că „alianța cu PSD funcționează încă”.

Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și câțiva miniștri au participat la o întâlnire PSD cu liderii și simpatizanții filialei din Iași. Întâlnirea a avut loc la Teatrul pentru copii Luceafărul, iar pe lângă simpatizanții PSD au fost prezenți și sute de oameni care au scandat împotriva partidului de guvernământ.

Aceștia au fost mult mai gălăgioși decât simpatizanții PSD, iar pentru a le acoperi scandările, s-a pus muzică populară. La plecarea lui Liviu Dragnea a venit și o fanfară care a fost postată de organizatori exact în apropierea microbuzului pe care l-a folosit pentru a pleca, pentru a acoperi scandările protestatarilor.

De altfel, înainte de a pleca, Dragnea a susținut o conferință de presă în interiorul teatrului, în cursul căreia nu se putea înțelege cu jurnaliștii din cauza muzicii fanfarei.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.