Volodimir Zelenski va susține un discurs în Parlamentul României în seara aceasta

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, se va adresa astăzi, la ora 19:00, Parlamentului României, a anunțat Florin Cîțu. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, despre un discurs al lui Volodimir Zelenski în Parlamentul României, că, într-o astfel de situaţie, calea diplomatică este cea normală, şi nu încercarea pe Facebook de a ne face imagine, precizând că la 12.30 va avea loc o şedinţă a Birourilor Reunite ale Parlamentului, unde aşteaptă fie o solicitare pentru acest discurs din partea Ambasadei Ucrainei sau o informare din partea Ministerului Afacerilor Externe.

Președintele Volodimir Zelenski a avut discursuri în mai multe parlamente ale lumii, în care le-a prezentat situația tragică prin care trec ucrainenii din cauza războiului declanșat de armata Rusiei în țara sa.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.