Viorica Dăncilă, cu bicicleta pe centura Bacăului

Viorica Vasilica Dăncilă. Foto: Partidul Social Democrat / Facebook
Viorica Vasilica Dăncilă. Foto: Partidul Social Democrat / Facebook

Aflată în plină campanie electorală și cu șanse bune de a prinde turul doi al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă s-a plimbat cu bicicleta pe o porțiune a centurii Bacăului.

Premierul demis de Parlament, dar încă în funcție, a pedalat câțiva kilometri, pe mult mediatizata centură a municipiului Bacău, flancată de liderii locali ai PSD.

Dăncilă a înșeuat o bicicletă albă, în timp ce pesediștii, printre care secretarul general al PSD, Mihai Fifor, și președintele PSD Bacău, Dragoș Benea.

Cu toții au vizitat șantierul centurii ocolitoare a municipiului Bacău, iar Viorica Dăncilă a spus că ar merge mai desc cu bicicleta însă a fost ocupată cu ”activitățile guvernamentale”, scrie Digi24.

Viorica Dăncilă este cotată cu prima șansă la a fi candidatul ce ajunge în turul doi al alegerilor prezidențiale, împotriva lui Klaus Iohannis, potrivit unui sondaj realizat de USR.

Dan Barna, candidatul USR, e al treilea și singurul cu șanse reale de a o învinge pe Dăncilă.

De cealaltă parte, Dan Barna s-a întâlnit cu militarii de la Satu Mare și Carei, iar astăzi este într-un eveniment de campanie la Brașov.