Viorica Dăncilă ar putea merge la dezbaterea lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis. Foto: Youtube
Klaus Iohannis. Foto: Youtube

După ce a refuzat să participe alături de Viorica Dăncilă la o dezbatere televizată, președintele Klaus Iohannis ar putea să o întâlnească totuși pe candidata PSD la întâlnirea anunțată pentru marți, la Biblioteca Centrală Universitară.

Klaus Iohannis a anunțat, într-o conferință de presă susținută la începutul săptămânii, că va purta o discuție ”așezată” cu politologi, jurnaliști și formatori de opinie.

Această șezătoare va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare ”Carol I”.

Reprezentanții Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative a anunțat că va organiza evenimentul marți, urmând să comunice detalii suplimentare ”imediat după ce acestea vor fi agreate de toate părțile implicate în organizare”.

Iohannis, care a spus că Dăncilă a fost ”parte activă a mârlăniilor pesediste și a sprijinit activ încercările de acaparere a Justiției”, s-ar putea întâlni totuși față în față cu liderul PSD, înainte de turul doi de scrutin al alegerilor prezidențiale, din 24 noiembrie.

”Bineînțeles că ne dorim ca Viorica Dăncilă să meargă. Cerem o dezbatere între ce doi candidați, nu o dezbatere a unui candidat. Sunt 3 milioane de oameni care au votat cu Viorica Dăncilă acum câteva zile și alți 8 milioane de români care nu au votat și doresc să vadă pentru cine vor vota ca președinte al României pentru următorii cinci ani”, a spus Valeriu Steriu, purtătorul de cuvânt al PSD, la Antena 3.

Rămâne de văzut dacă Viorica Dăncilă va merge, până la urmă, să-i stice dezbaterea lui Klaus Iohannis.