Viorica Dăncilă a intrat în opoziție cu o învârtită la o nuntă

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Președintele Klaus Iohannis a avut, duminică, prima întâlnire electorală la Timișoara. Într-un discurs susținut la Sala Polivalentă, în fața a 3.500 de oameni, președintele le-a transmis că împreună sunt „într-un război, fiindcă cineva trebuia să ia partea românilor împotriva PSD”.

Iohannis s-a referit și la reacția pe care au avut-o PSD-iștii în momentul în care s-a anunțat rezultatului votului din Parlament la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

„Am început bine. Ați văzut fețele lor la moțiune? Îngropăciune, nu alta. Așa pățește cine se ia de români, pierde. PSD pierde, dar vă rog din suflet să nu greșiți. Să nu subevaluați potențialul PSD.

PSD este în continuare un adversar foarte puternic și e adânc înșurubat în structurile statului. Și dacă există ceva ce seamănă cu un stat paralel, acesta e PSD, care e paralel cu interesul românilor”, a declarat Klaus Iohannis.

După ce președintele a declarat că este „în plin război cu PSD”, Viorica Dăncilă a ripostat pe Facebook.

„Klaus Iohannis se poate închipui în tot felul de războaie, însă adevărul este că președintele se află într-un război deschis cu Constituția României și cu legile, cu munca și bunul simț, într-un permanent război cu românii și cu drepturile lor.

Ca și PNL și acoliții, care au adoptat un discurs de extremă dreapta periculos, acest om este într-un război declarat cu bugetarii, cu antreprenorii, cu pensionarii și cu toți aceia ce nu votează PNL și pe care vrea să îi arunce în sărăcie și izolare! Acestea sunt războaiele pe care le poartă actualul președinte și viitorul Guvern al României – cu legea, cu românii și cu democrația.

Pentru că, atunci când un președinte își dorește dispariția unui partid politic, el devine cel mai mare pericol pentru democrație si istoria a dovedit-o de nenumărate ori. Orice alt om cu responsabilitatea funcției și cu o minimă decență ar fi demisionat de mult din fruntea statului român”, a scris Dăncilă pe Facebook.

Pe rețelele sociale au apărut imagini cu premierul demis Viorica Dăncilă de la nunta lui Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș. Au fost prezenți mai mulți social-democrați, printre care: Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici, Lia Olguța Vasilescu, Doina Pană sau Marcel Ciolacu. Au fost susprinse și imagini cu Viorica Dăncilă prinsă într-o horă, apoi la o învârtită.

 

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.