Viorică Dăncilă a dat copy-paste la un discurs

Viorica Dăncilă FOTO: Gov.ro
Viorica Dăncilă FOTO: Gov.ro

Discursul susținut de premierul Viorica Dăncilă la ședința de Guvern de miercuri, 31 octombrie, de la Palatul Victoria, a părut aproape identic cu cel pe care prim-ministrul îl susținuse cu o zi înainte, în conferința susținută alături de comisarul european Corina Crețu, scrie G4Media.

Jurnaliștii de la EduPedu au alăturat imaginile de la conferința susținută de Dăncilă pe tema politicii de coeziune în Uniunea Europeană și cele de la ședința de guvern, iar pasaje mari din cele două discursuri sunt identice.

Luni, premierul Dăncilă și comisarul european pentru politici regionale, Corina Crețu, au discutat despre posibilitățile de finanțare pentru construirea a trei spitale regionale și au identificat soluții de realizare.

Viorica Dăncilă a făcut mai multe gafe de când este premier. Cele mai recente au fost făcute la începutul lunii octombrie, în timpul unei vizite la Fabrica de Avioane din Craiova.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat atunci că au fost desemnaţi câştigătorii lucrărilor de proiectare şi execuţie pentru primele două tronsoane ale drumului expres Craiova-Piteşti. Anunțul nu a fost însă lipsit de dezacorduri și cuvinte inexistente.

„Pentru dumneavoastră e important să demarăm acest proiect, iar cei 58 de kilometri aferenți tronsoanelor 1 si 2 sunt convinsă că va duce (dezacord) la deconcesionarea (cuvânt inexistent)… la … mult așteptată a traficului în localitățile Balş şi Slatina.

Vorbea dna ministru Olguța Vasilescu de o perioadă mare de timp, 40-45 de minute pentru a traversa Balşul.

Sunt convinsă că acest drum expres în regim de autostradă va rezolva acest aspect, ca și multe alte aspecte legate de traficul din această regiune”, a spus Dăncilă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.