Violeta, polițista care a salvat o tânără ce era bătută într-o stație de metrou

violeta

Sursa: Pagina de Facebook MAI

Violeta, o polițistă care lucrează la departamentul de relații publice din Poliția Română a salvat o tânără care era bătută de un bărbat în stația de metrou Constantin Brâncoveanu din București.

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 7 dimineața.

„Violeta a văzut o fată culcată la pământ și lovită cu bestialitate de un bărbat. Rapid și-a făcut loc printre cei care se grăbeau spre gura de metrou și s-a aruncat spre agresor oprind acțiunea acestuia asupra fetei. În cădere l-a prins de o mână și a încercat să îl imobilizeze”, au relatat reprezentanții Ministerului de Interne pe pagina de Facebook a instituției.

Bărbatul, care suferă de afecțiuni psihice, s-a năpustit apoi asupra polițistei, care a fost și ea lovită. „Chiar dacă a fost lovită, Violeta a reușit într-un final să-l țină la o distanță la care agresorul să nu mai fie periculos”, a mai arătat MAI.

Bărbatul a fost în cele din urmă imobilizat și cu ajutorul unui alt polițist aflat în timpul liber.

„Ea este Violeta, iar în această dimineață, în drumul spre muncă, a sărit să ajute acolo unde ceilalți, poate din grabă sau poate nu au auzit (sperăm noi!), au trecut fără să se oprească.

Ea este Violeta, o colegă extraordinară, un om deosebit, o polițistă în adevăratul sens al cuvântului. Pentru implicare și pentru faptul că nu ai rămas nepăsătoare, îți mulțumim!”, se mai arată pe pagina de Facebook a MAI.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version