Scandal la conferința ministrului Muncii. Pensionar: „Ia mâna ca te omor”, ministrul: E trimis de PSD

conferință violeta alexandru
Foto: Captură YouTube

Un bătrân nemulțumit de pensia pe care o are a întrerupt duminică, 5 iulie, conferința de presă a ministrului Muncii, Violeta Alexandru, pe care aceasta o ținea în aer liber în București, alături de candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Bărbatul a venit în fața pupitrului de la care vorbea Violeta Alexandru și a început să strige că nu se poate descurca cu pensia pe care o are.

Potrivit Digi24, Violeta Alexandru și-a continuat inițial discursul și a spus că persoana respectivă a fost trimisă de PSD ca să bruieze conferința.

Pensionarul: Criminalilor, criminalilor! Să mă vadă toate televiziunile!

Ministrul Muncii: Nu asta e maniera…

Pensionarul: Asta e, ce vorbești? Peneleu’! Mărește-mi pensia, mărește-mi pensia, mărește-mi pensia!

Când cineva a vrut să îl îndepărteze din acel loc, pensionar a strigat disperat „Ia mâna, ia mâna ca te omor! Eu te omor cu mâna mea, vreau să intru în pușcărie”.

Ce a spus Violeta Alexandru

„Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor. Nu aşa se face politică în România. PSD foloseşte oamenii pentru a arăta, chipurile, că le pasă. Nu aceasta este maniera în care se face administraţie în România, trimiţând pensionari amărâţi să se exprime la o conferinţă de presă pentru a perturba prezentarea pe care o facem astăzi”, a spus Violeta Alexandru, potrivit postului de televiziune.

Ulterior, însă, ea s-a oprit deoarece bărbatul vorbea în continuare și s-a retras pentru a vorbi cu el, i-a cerut numărul de telefon și l-a invitat să vină în biroul său, mai notează sursa citată.