Vinerea neagră în România. Lista magazinelor cu mari reduceri

vinerea_neagra_romania
Preluată din SUA, Vinerea Neagră este ziua marilor reduceri. Mai jos listăm magazinele de electronice-IT din România care oferă reduceri foarte mari în Vinerea Neagră.

VINEREA NEAGRĂ 2012 este vinerea reducerilor, iar în acest an cade în 23 noiembrie 2012. Mai jos, aveți linkuri către magazinele online care oferă reduceri de BLACK FRIDAY 2012.

VINEREA NEAGRĂ 2012 – magazine cu reduceri la electronice și electrocasnice

Black Friday a fost asociat de români cu reducerile la electronice și electrocasnice, așa că vom începe cu această categorie. Însă, la BLACK FRIDAY 2012 participă zeci de magazine online din alte domenii, cum sunt cele de haine, ceasuri sau articole pentru copii.

VINEREA NEAGRĂ 2012 la eMAG.ro

La VINEREA NEAGRĂ 2011, emag a fost unul dintre cele mai căutate magazine de reduceri. Se poate spune că, alături de Flanco, emag a fost principalul „importator” al conceptului BLACK FRIDAY îm România.

Toate reducerile de VINEREA NEAGRĂ 2012, pe siteul eMAG.ro.

VINEREA NEAGRĂ 2012 la clickshop.ro

Clickshop.ro, unul dintre cele mai mari magazine online din România și, de BLACK FRIDAY 2012, oferă reduceri la electronice, produse IT, telefoane, camere foto și video, electrocasnică, unelte de grădină și bricolaj, decorațiuni interioare, jucării, articole sportive și cadouri.

Toate reducerile de VINEREA NEAGRĂ 2012 pot fi consultate, în 23 noiembrie, pe siteul clickshop.ro.

VINEREA NEAGRĂ 2012 la EVOMAG

Ca și emag, EVOMAG și-a anunțat participarea la BLACK FRIDAY 2012 și oferă reduceri la electronice și electrocasnice (laptopuri, PC-uri și componente PC, televizoare, telefoane mobile, aparate foto și video, aspiratoare, uscătoare de păr etc.).

Toate reducerile oferite de EVOMAG cu ocazia BLACK FRIDAY 2012 pot fi găsite pe evomag.ro.

VINEREA NEAGRĂ 2012 la LaptopGarage

Reduceri de Black Friday la accesorii pentru laptop la LaptopGarage.

Toate reducerile oferite de Laptop Garage cu ocazia BLACK FRIDAY 2012 pot fi găsite pe LaptopGarage.

VINEREA NEAGRĂ 2012 la shopU.ro

shopU.ro
este un magazin online generalist, unde se găsesc tot felul de produse, de la electronice şi electrocasnice la produse pentru sănătate şi frumuseţe (pulsiometre, tensiometre, epilatoare, cântare, plăci de păr, paturi electrice, saltele etc) şi accesorii auto şi genţi.

VINEREA NEAGRĂ 2012 – reduceri la haine, încălțăminte, accesorii etc

VINEREA NEAGRĂ 2012 la tinar.ro

T!NAR promite reduceri mari de BLACK FRIDAY 2012. Veți găsi, la preț redus, articole din colecția de toamnă-iarnă 2012, dar și fuste, topuri, rochii, pantaloni, accesorii și încălțăminte. Siteul are și o secțiune dedicată copiilor.

Toate reducerile T!NAR pot fi consultate, de BLACK FRIDAY 2012 – 23 noiembrie, pe siteul tinar.ro.

VINEREA NEAGRĂ 2012 la FashionUp.ro

FashionUp.ro este un mall online care și-a anunțat deja participarea la BLACK FRIDAY 2012. Este un magazin online dedicat brandurilor de renume, pe care găsiți mii de articole de femei, bărbați și copii.

Toate reducerile propuse de BLACK FRIDAY 2012 la FashionUp.ro, pe siteul magazinului (link direct)

VINEREA NEAGRĂ 2012 la 3suisses.ro

3suisses.ro participă la Black Friday 2012 cu câteva reduceri interesante la haine online de firmă, îmbrăcăminte şi lenjerie pentru femei, bărbaţi şi copii.

VINEREA NEAGRĂ 2012 la magazinul lui Cătălin Botezatu

Magazinul oficial al lui Cătălin Botezatu participă la Black Friday 2012. Găsiţi reduceri atât la produse pentru femei, cât şi la cele pentru bărbaţi. Produsele din ediţii limitate sunt şi ele la reducere.

VINEREA NEAGRĂ 2012 la superpantofi.ro

Reduceri de minimum 20% la pantofi, de Black Friday, pe www.superpantofi.ro. Veţi găsi reduceri foarte mari la adidaşi, dar şi la pantofi office.

VINEREA NEAGRĂ 2012 la încălţăminte pe matar.ro

Reduceri de până la 80% pe matar.ro. Este un magazin online de încălţăminte, care distribuie produse de calitate.

VINEREA NEAGRĂ 2012 la ceasuri pe Watch Shop

Dacă vrei să iei cadou un ceas, o poţi face de Black Friday pe Watch Shop. Găseşti ceasuri de damă, de bărbat, dar şi ceasuri pentru copii. Livrarea se face în aceeaşi zi.

VINEREA NEAGRĂ 2012 – Reduceri la magazinele pentru copii şi la rechizite

VINEREA NEAGRĂ 2012 la strollers.ro

Strollers.ro este un magazin dedicat familiilor care au copii cu vârste sub 10 ani. Găsiţi cărucioare, pătuţuri, ţarcuri, saltele, scaune auto, săniuţe, leagăne, jucării şi jocuri educative, penare, ghiozddane, dar şi produse de alimentaţie.

VINEREA NEAGRĂ 2012 la 101jucarii.ro

101jucarii aduce mari reduceri la jucării pentru copii, fiind un magazin de unde puteţi cumpăra rapid o jucărie. Magazinul online participă la Black Friday 2012

VINEREA NEAGRĂ 2012 la rechizitelemele.net

Întrega gama de rechizite necesare unui şcolar, de la plastilina la stilou, penar şi ghiozdan. rechizitelemele.net are o serie de reduceri în Black Friday 2012.

BLACK FRIDAY 2012 – Reduceri la articole sportive (adidasi, treninguri etc)

REDUCERI DE BLACK FRIDAY la ADIDAŞI

Reduceri de 25% la adidaşi, haine şi accesori pe siteul de profil adidasi-haine-accesorii.ro

VINEREA NEAGRĂ 2012 – Reduceri la magazinele de decoraţiuni interioare

4interior.ro

estiacasa.ro

atria.ro

VINEREA NEAGRĂ 2012 – Reduceri la CADOURI

crystalgifts.ro

VINEREA NEAGRĂ 2012 – Reduceri la VACANŢE – TURISM

turo.ro