Vinerea Neagră 2019 eMAG a început. Oferte la 3,5 milioane de produse

Vinerea Neagră 2019 eMAG
Vinerea Neagră 2019 eMAG

A început campania Vinerea Neagră 2019 eMAG. Întreaga listă de reduceri o puteți găsi – LA ACEST LINK

De Vinerea Neagră 2019 eMAG a pregătit cea mai variată gamă de produse de până acum: 3.500.000 de produse cu reduceri totale în valoare de 270 de milioane de lei, oferite de eMAG și de 8.000 de comercianți din Marketplace. Potrivit estimărilor de anul acesta, clienții vor realiza comenzi totale în valoare de 500 de milioane de lei.

Vinerea Neagră 2019 eMAG. 10 produse de la eMAG de Black Friday cu preț excepțional:

  • Televizor LED Smart Samsung, diagonala 108 cm, 4K Ultra HD, 1.000 de bucăți la 999,99 lei – Detalii AICI.
  • Televizor LED Star-Light, diagonala 80 cm,HD, 2.000 de bucăți la 299,99 lei. Detalii – AICI
  • Mașină de spălat rufe Arctic, 6Kg, A+++, 1000 RPM, 700 de bucăți la 499,99 lei. Detalii – AICI
  • Mașină de găurit cu acumulator Bosch 12V, 1.500 de bucăți la 199,99 lei. Detalii – AICI.
  • Laptop Lenovo cu procesor AMD A4,diagonala 15.6″, display HD, memorie 4GB, 128GB SSD, 525 bucăți la 499,99 lei. Detalii – AICI.
  • Pachet 2 bucăți cafea boabe Lavazza Gusto Forte, 1 Kg, 5.000 de pachete la 49,99 lei. Detalii – AICI.
  • Pantofi sport Nike Court Royale, 1.000 de bucăți la 99,99 lei. Pentru bărbați și pentru femei.
  • Telefon mobil Samsung Galaxy A10, Dual Sim, 32GB, 4G, negru, 1.000 de bucăți la 199,99 lei. Detalii – AICI
  • Set 13 piese inox pentru gătit, Blaumann, 1.000 de bucăți la 99,99 lei. Detalii – AICI.
  • Anvelopă de iarnă Tigar WINTER, 1.000 de bucăți la 99,99 lei. Detalii – AICI.  

„Black Friday este cel mai bun moment din an pentru shopping și suntem pregătiți să le oferim clienților o experiență memorabilă. Interesul este mare anul acesta, îi așteptăm cu o ofertă foarte variată și surprize pe parcursul întregii zile”, a spus Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Vinerea Neagră este cel mai așteptat eveniment de cumpărături al anului, ziua cu cele mai multe reduceri din an. Încă de la prima ediție, Vinerea Neagră a atras clienți noi care comandă online pentru prima oară datorită prețurilor bune și gamei variate de produse accesibile de oriunde. Compania estimează că peste 60.000 de oameni vor comanda pentru prima dată online de pe eMAG.ro și din aplicația de mobil.

Vinerea Neagră 2019 eMAG. Livrare până pe 28 noiembrie și experiență de utilizare îmbunătățită

Anul acesta, eMAG împreună cu firmele de curierat au dezvoltat semnificativ ecosistemul de livrare, astfel încât experiența clienților să fie mult îmbunătățită: 70% dintre comenzile de Black Friday vor fi expediate în primele cinci zile, iar restul vor fi livrate până pe 28 noiembrie. Clienții pot alege soluția de livrare care se pliază cel mai bine pe nevoile și programul lor: livrare prin curier sau ridicare personală. Comenzile vor fi livrate prin curier de FAN Courier și Sameday sau pot fi ridicate personal din cele 16 showroom-uri din întreaga țară, de la cele 625 de oficii Poșta Română sau deschizând sertarele celor 250 de lockere easybox.

Pentru a beneficia de o experiență foarte bună de navigare și căutare în site in ziua de Black Friday, eMAG a investit 3 milioane de euro în servere, servicii de hosting, cloud și dezvoltare.

Vinerea Neagră 2019 eMAG. Până la 40 de rate fără dobândă

Clienții eMAG au la dispoziție metode flexibile de plată pentru a profita de cele mai bune prețuri din an. Folosind cardurile de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere, clienții vor putea achita cu până la 40 de rate fără dobândă. Mai mult, cardurile de cumpărături eMAG Raiffeisen Bank solicitate în ziua de Black Friday vor fi alimentate cu un bonus de 200 de RON.

Vinerea Neagră 2019 eMAG. În acest an, în oferta eMAG vor fi incluse:

Vinerea Neagră 2019 eMAG. Produse speciale din ofertă

  • În premieră, Ferrari GTC4 Lusso: reducere de 45.000 euro (de la 308.000 euro la 263.000 euro)
  • Auto-moto
  • Închiriere de mașini, servicii taxi și car sharing
  • Bilete de avion
  • Bilete la concerte și festivaluri
  • Bilete la evenimente sportive
  • Experiențe inedite
  • Servicii medicale
  • Abonamente de telefonie
  • Cafea la Starbucks
  • Bilete la parcuri de distracții locale și internaționale
  • Monede și lingouri de aur
  • Ceasuri și bijuterii de lux
  • Pachete turistice în România și în străinătate

Pentru o experiență cât mai bună de cumpărături și o comandă rapidă în ziua de Vinerea Neagră 2019, pe 15 noiembrie, eMAG recomandă clienților:

  • Să-și facă lista cu produsele favorite
  • Să își completeze datele în contul de client eMAG
  • Să își instaleze aplicația eMAG pentru a afla când începe Black Friday. Să își activeze notificările pe mobil pentru a afla din prima secundă când începe Black Friday
  • Sa își salveze cardul, punctul de livrare favorit sau adresa de livrare în contul de client pentru a comanda repede produsele preferate

Vinerea Neagră 2019, încasări de cel puțin 50 de milioane de euro

Analiștii de la Frames spun că ediția de Vinerea Neagră 2019 va aduce încasări de cel puțin 50 de milioane de euro. „De la gestiunea stocurilor la pricing, extinderea opţiunilor de plată (rate fără dobândă, leasing etc.) şi campaniile de promovare mult mai bine targetate, 2019 va consemna un plus semnificativ la capitolul oferte şi servicii de suport.

Business-ul de Black Friday 2019 vine, pe de altă parte, într-un moment cum nu se poate mai bun şi în privinţa cererii, creşterile de salarii şi modificarea obiceiurilor de consum generând un plus semnificativ şi în acest segment”, arată o analiză făcute de specialiștii de la Frames.

Vinerea Neagră 2019 va aduce în prim-plan calitatea produselor şi abia în planul secund preţurile, consideră specialiştii Frames.

„Creşterea veniturilor unei bune părţi din populaţie, a nivelului de trai în general, tinde să ducă cererea de produse şi servicii într-o zonă superioară celei din anii trecuţi. După ani de zile în care au cumpărat exclusiv în funcţie de preţ, ignorând calitatea, focusul va fi în 2019 pe produse şi servicii durabile, pe brand, calitate şi garanţie”, afirmă Adrian Negrescu, managerul Frames.

Vinerea Neagră 2019. Ce alte tipuri de produse vor fi în oferte

În prim-plan se vor afla electrocasnicele precum televizoarele cu diagonale de peste 100 centimetri, cuptoarele electrice, plitele pe inducţie, maşinile de spălat rufe/vase sau frigiderele, acolo unde tehnologia a evoluat semnificativ în ultimii ani, iar raportul preţ-calitate a devenit unul foarte bun.

Un alt segment care va asigura un plus semnificativ în Vinerea Neagră 2019 va fi cel de beauty & fashion.

„De la aparatură cosmetică la haine şi încălţăminte, ofertele vor fi mult mai diversificate şi mai bine evidenţiate decât în anii trecuţi, în ton cu evoluţia semnificativă a pieţei de profil. Intrarea în piaţă a unor noi platforme internaţionale din sectorul de fashion, mai ales în zona de online, va însemna un boost la nivel de game de produse şi o presiune suplimentară pe preţuri”, relevă analiza.

2019 va aduce oferte extinse şi în zona de amenajări interioare, home & deco. În segmentul materialelor de construcţii, de exemplu, Mathaus va veni pe 15 noiembrie cu o ofertă specială destinată casei, de la obiecte sanitare şi instalaţii la scule şi unelte specifice. Şi în zona de mobilă se anunţă discounturi semnificative, cu Vivre şi Mobexpert în prim-plan.

„Creşterea veniturilor, completată de extinderea modalităţilor de plată în rate, determină tot mai mulţi români să-şi reamenajeze locuinţele, să schimbe mobila achiziţionată în trecut, în anii de boom economic de dinainte de criză, să refacă instalaţiile sanitare, să schimbe centralele termice, caloriferele etc.”, mai cred analiştii.

Oferte interesante de Vinerea Neagră 2019 vor putea fi găsite şi în zona auto, acolo unde dealerii pregătesc campanii promoţionale cu target pe cei care deţin, în prezent, maşini mai vechi de 10 ani şi în zona de imobiliare, unde ofertele vor include locuri de parcare gratuite şi amenajări interioare incluse în pachet.