Vinerea Neagra 2017 telefoane. eMAG da tonul reducerilor: Samsung vs Apple

vinerea neagra 2017 telefoane emag apple
Foto: emag.ro

Vinerea Neagra 2017 telefoane. De ziua marilor reduceri, Black Friday 2017, magazinul eMAG anunta o multime de reduceri mari la numeroase telefoane de la diferite branduri, potrivite pentru orice buzunare, inclusiv la telefoane Samsung si Apple.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Vinerea Neagra 2017 telefoane eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

Vinerea Neagra 2017 telefoane eMAG – reduceri telefoane Samsung

Cei care au asteptat luni de zile pentru a-si cumpara noul telefon mobil Samsung Galaxy S8 Plus, 64GB, 4G, il pot cumpara acum la un pret foarte bun.

Infinity Display, designul inovator fara margini al telefoanelor Galaxy S8 si S8+, incepe din interior. Astfel, vezi doar continut, fara rama. Este cel mai mare si mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. In plus, este usor de tinut un mana. Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formand o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. Este sticla pura, neintrerupta. Acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric.

Camera din spate de 12 MP si cea frontala de 8 MP sunt atat de rapide si precise, incat nu vei pierde niciun moment, fie zi, fi noapte.

Vinerea Neagra 2017 telefoane eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.

vinerea neagra 2017 telefoane emag samsung
Foto: emag.ro

In schimb, fanii brandului Apple pot alege telefonul mobil Apple iPhone 8 Plus, 64GB, 4G, care este inclus si el in lista de reduceri eMAG de Vinerea Neagra 2017.

iPhone 8 introduce un design complet nou din sticla. iPhone 8 Plus are cea mai populara camera digitala din lume si cel mai inteligent si mai puternic cip aflat vreodata intr-un smartphone.

De asemenea, designul integral din sticla contine cea mai rezistenta sticla folosita vreodata pentru un smartphone, in fata si in spate. Telefonul are si o banda laterala asortata cromatic din aluminiu de calitate inalta si este rezistent la praf si apa.

Vinerea Neagra 2017 telefoane eMAG – reduceri telefoane iPhone

Telefonul iPhone 8 Plus beneficiaza de incarcare wireless, spatele de sticla permitand incarcarea wireless usoara.

In ceea ce priveste ecranul, un afisaj Retina HD cu True Tone ofera o gama cromatica extinsa si 3D Touch. Tehnologia True Tone ajusteaza automat balansul de alb in functie de iluminarea inconjuratoare, pentru o experienta de vizualizare superioara in diverse medii. Cu o gama cromatica extinsa si cea mai buna acuratete a culorilor din industrie, continutul afisat pe ecran are un aspect mai stralucitor si mai vibrant.

Pixelii de domeniu dual permit vizualizarea excelenta a ecranului din aproape orice unghi. iPhone 8 include o camera de 12 MP mai avansata, cu un senzor mai mare si mai rapid, un nou filtru de culoare, pixeli cu adancime superioara si stabilizare optica a imaginii pentru fotografii si filmari. Obiectivele supraangular si telefoto de pe iPhone 8 Plus permit efectuarea de zoom optic, precum si de zoom digital de pana la 10x pentru fotografii si 6x pentru filmari.

Vinerea Neagra 2017 telefoane eMAG – emag.ro listeaza toate reducerile AICI.