Vinerea Neagră 2017 tablete. Cele mai bune oferte de la eMAG

Reduceri eMAG tablete Vinerea Neagră 2017
Vinerea Neagră 2017 tablete eMAG

Vinerea Neagră 2017 este cel mai mare eveniment de shopping al anului, iar dacă sunteți în căutarea de reduceri la tablete, acest articol vă va ajuta.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Cel mai mare retailer online din România va oferi peste două milioane de produse la prețuri reduse de Black Friday 2017, vineri, 17 noiembrie. eMAG se așteaptă la vânzări de peste 350 de milioane de lei, în timp ce valoarea totală a reducerilor oferite este de peste 230 de milioane de lei.

Aici găsiți toate ofertele excelente la tablete de Vinerea Neagră 2017 la eMAG.

Primul magazin care va demara campania de reduceri Black Friday 2017 va fi Fashion Days, care va oferi reduceri consistente începând cu seara zilei de 16 noiembrie.

Vinerea Neagră în Statele Unite este cea din 24 noiembrie, ultima a lunii.

Vinerea Neagră 2017 tablete. Top 3 oferte

1. Apple iPad 9.7″, 32GB, Wi-Fi

iOS 10 este cel mai avansat, mai intuitiv si mai sigur sistem de operare mobil din lume. Poti sa primesti un mesaj text pe iPhone si sa raspunzi de pe iPad. Si poti face backup automat pentru fisierele tale cu iCloud.

Touch ID iti permite sa-ti deblochezi iPad-ul instantaneu si sa-ti securizezi datele private din aplicatii cu ajutorul amprentei.

2. Tableta Samsung Tab A T585, 10.1″, Octa-Core 1.6 GH

Conectati-va prin Wi-Fi Direct pentru a partaja si a viziona continut intre televizor si tableta, fara a mai fi nevoie de cabluri intinse in dezordine.

Fotografiati rapid in conditii de iluminare scazuta cu camera principala de 8MP f/1.9 cu focalizare automata, tableta fiind capabilă să surprindă imagini și în modurile optionale HDR si Pro Mode.

3. Tableta Lenovo Tab 3 TB3-X70F, 10.1”, Quad-Core 1.3 GHz

Are un procesor puternic și o cameră foto pe măsură. Autonomia de lucru este de până la 12 ore. Această tabletă rulează pe un sistem de operare Android 6.0.

Vinerea Neagră 2017 tablete. Reduceri eMAG

Pe lângă produsele de mai sus, eMAG va oferi numeroase reduceri la electronice, cum ar fi telefoane, calculatoare, laptopuri și sisteme audio.

Aici găsești cele mai mari reduceri de Vinerea Neagră 2017 la electronice eMAG.

Este bine să fiți pregătit pentru a cumpăra produsul pe care vi-l doriți. Dacă nu aveți cont eMAG, vă sfătuim să îl faceți mai din timp, calitatea navigării pe site-ul magazinului online fiind, de obicei, mai slabă în timpul Black Friday.

eMAG Vinerea Neagră 2017: Topul ofertelor de Black Friday

Mai mult de jumătate dintre clienții celui mai mare retailer online din România au optat pentru cumpărăturile online anul trecut. Sunt oferite și posibilități de plată în rate, dar și facilități pentru cei care dețin cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank.

Cei care folosesc această opțiune de plată vor primi de Black Friday rate fără dobândă și un bonus de 500 de lei.

Vinerea Neagră 2017 tablete. Sfaturi pentru cumpărători

Black Friday este și cel mai bun prilej de înșelăciune în această perioadă. Aveți grijă la mesajele care vă promit reduceri incredibile.

Verificați-vă regulat conturile, înainte și după ce ați făcut tranzacțiile online, pentru a vă asigura că tranzacțiile au decurs normal.

Puteți să returnați un produs în cel mult 14 zile, fără să fiți nevoiți să vă motivați decizia. În aceeași perioadă, eMAG trebuie să vă returneze banii.

Aici găsiți reducerile eMAG de Vinerea Neagră la tablete.