Vinerea Neagră 2017 aparate foto. Top 3 afaceri de Black Friday

Vinerea Neagră 2017 aparate foto. Reduceri eMAG
Vinerea Neagră 2017 aparate foto. eMAG

Vinerea Neagră 2017 vine cu reduceri consistente la toată gama de aparate foto de pe piață. În acest articol găsiți ofertele de la eMAG de Black Friday.

A început campania. Întreaga ofertă eMAG Black Friday e AICI

Cel mai mare retailer online din România va oferi peste două milioane de produse la prețuri reduse de Black Friday 2017, vineri, 17 noiembrie. eMAG se așteaptă la vânzări de peste 350 de milioane de lei, în timp ce valoarea totală a reducerilor oferite este de peste 230 de milioane de lei.

Aici găsiți toate ofertele la aparate foto de Vinerea Neagră 2017 la eMAG.

Primul magazin care va demara campania de reduceri Black Friday 2017 va fi Fashion Days, care va oferi reduceri consistente începând cu seara zilei de 16 noiembrie.

Vinerea Neagră în Statele Unite este cea din 24 noiembrie, ultima a lunii.

Vinerea Neagră 2017 aparate foto. Top 3 oferte

1. Aparat foto Mirrorless Sony Alpha A6300L 24.3MP

2. Aparat foto DSLR Canon EOS 1300D BK,18.0 MP

3. Aparat foto DSLR Nikon D5300, 24,2MP Black

eMAG Vinerea Neagră 2017: Topul ofertelor de Black Friday

Vinerea Neagră 2017 aparate foto. Reduceri eMAG

Pe lângă produsele de mai sus, eMAG va oferi numeroase reduceri la electronice, cum ar fi telefoane, calculatoare, laptopuri și sisteme audio.

Aici găsești cele mai mari reduceri de Vinerea Neagră 2017 la electronice eMAG.

Este bine să fiți pregătit pentru a cumpăra produsul pe care vi-l doriți. Dacă nu aveți cont eMAG, vă sfătuim să îl faceți mai din timp, calitatea navigării pe site-ul magazinului online fiind, de obicei, mai slabă în timpul Black Friday.

Mai mult de jumătate dintre clienții celui mai mare retailer online din România au optat pentru cumpărăturile online anul trecut. Sunt oferite și posibilități de plată în rate, dar și facilități pentru cei care dețin cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank.

Cei care folosesc această opțiune de plată vor primi de Black Friday rate fără dobândă și un bonus de 500 de lei.

Întreaga ofertă eMAG Black Friday:

Vinerea Neagră 2017 aparate foto profesionale

Black Friday este și cel mai bun prilej de înșelăciune în această perioadă. Aveți grijă la mesajele care vă promit reduceri incredibile.

Verificați-vă regulat conturile, înainte și după ce ați făcut tranzacțiile online, pentru a vă asigura că tranzacțiile au decurs normal.

Puteți să returnați un produs în cel mult 14 zile, fără să fiți nevoiți să vă motivați decizia. În aceeași perioadă, eMAG trebuie să vă returneze banii.

Aici găsiți reducerile eMAG de Vinerea Neagră la aparate foto.