Vinerea Neagră 2016. Mobilier la reducere pe emag.ro și somproduct.ro înainte de Black Friday

vinerea neagră 2016 mobilier emag somproduct scauneonline
Foto: emag.ro / somproduct.ro / scauneonline.ro

Vinerea Neagră 2016 este tot mai aproape, iar magazinele online au început să dea startul reducerilor și la piese de mobilier pentru casă și grădină, precum și la decorațiuni, saltele, așternuturi și diverse accesorii pentru bucătărie.

În această perioadă de dinainte de Black Friday 2016, magazinele online emag.ro, somproduct.ro și scauneonline.ro au reduceri interesante la mobilier.

Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri înainte de Vinerea Neagră 2016:

1. Înainte de Vinerea Neagră 2016 emag.ro are reduceri la canapele, fotolii, scaune de birou, saltele, biblioteci, comode, mese de living, seturi de mobilă pentru living, paturi, șifoniere, dulapuri, mese de bucătărie, mobilier pentru baie, balansoare și leagăne, pătuțuri pentru copii, seturi de mobilier pentru bucătărie.

Reducerile de pe emag.ro înainte de Vinerea Neagră 2016 sunt de peste 50%.

De pildă, un set de mobilier pentru living Shark, din PAL, finisaj stejar Sonoma cu alb, cu dimensiunile 310 x 200 x 40 cm, are o reducere de 42%.

Setul de perete este format din 4 corpuri și include o vitrină suspendată, o poliță suspendată, o comodă RTV și o comodă cu rafturi. Mobilierul are formă elegantă, modernă și dă posibilitatea modulării / amenajării în orice configurație a elementelor individuale.

Produsul este realizat pe structură de plăci aglomerate din lemn. Accesoriile decorative nu sunt incluse în preț. Mobilierul se livrează în colete, pentru montaj individual.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la mobilier de pe emag.ro înainte de Vinerea Neagră 2016.

vinerea neagră 2016 mobilier emag somproduct scauneonline
Foto: emag.ro

În ceea ce privește reducerile la mobilierul pentru dormitor, diferite tipuri de paturi din magazinul emag.ro, de la cele matrimoniale la cele supraetajate pentru copii, au reduceri în această perioadă.

Un pat tapițat Clara, din piele ecologică, are o reducere de 36%.

Patul Clara se adresează iubitorilor de confort. Este tapițat cu piele ecologică neagră. Capul de pat este pus în evidență de tapițeria cu nasturi îmbrăcați în aceeași nuanță.

Nu conține ladă de depozitare. Include suportul de saltea din leaturi de lemn. Dimensiunile exterioare ale patului sunt următoarele: 187 x 224 x 31 / 104 cm. Dimensiunile saltelei sunt 160 x 200 cm.

Patul este realizat pe structură de plăci aglomerate din lemn. Mobilierul se livrează la colete, pentru montaj individual.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la mobilier de pe emag.ro înainte de Vinerea Neagră 2016.

vinerea neagră 2016 mobilier emag somproduct scauneonline
Foto: emag.ro

Vinerea Neagră 2016 – reduceri la mobilier pe somproduct.ro

2. Înainte de Vinerea Neagră 2016, magazinul online somproduct.ro are reduceri la mese, noptiere, lămpi, lustre, scaune, taburete, fotolii, paturi, canapele, veioze, covoare.

Reducerile ajung până la 47%.

De exemplu, o masă din travertin Monaco Dining, cu dimensiunile de 74 cm înălțime, 100 cm lungime și 170 cm lățime, are o reducere de 18%.

Simplă, dar versatilă, masa Monaco se integrează perfect în living sau în bucătărie, oferindu-i o notă de eleganță. Masa este realizată din travertin, o piatră naturală perfectă pentru interior și exterior, oferind personalitate și eleganță oricărei zone. Travertinul este ideal pentru amenajările interioare și exterioare datorită culorii sale relaxante.

Asamblarea mesei este rapidă și ușoară, putând fi executată în doar 10-15 minute, pe baza instrucțiunilor de montaj din colet.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri la mobilier de pe siteul somproduct.ro înainte de Vinerea Neagră 2016.

vinerea neagră 2016 mobilier emag somproduct scauneonline
Foto: somproduct.ro

Black Friday 2016 – reduceri la mobilier

3. Cei care își doresc să cumpere scaune în această perioadă vor găsi extrem de multe modele în magazinul online scauneonline.ro.

Scauneonline.ro are o gamă extrem de largă de scaune: de birou, de bucătărie, de bar, directoriale, ergonomice, pliante, pentru copii, de conferință, fotolii cu masaj, de relaxare, de casino, refurbished, pentru terasă și grădină.

În magazinul scauneonline.ro se găsesc și măsuțe de cafea și mese de bucătărie.

AICI găsiți piesele de mobilier vândute de scauneonline.ro.

vinerea neagră 2016 mobilier emag somproduct scauneonline
Foto: scauneonline.ro