Vinerea Neagră 2016. Cel.ro vinde produse cu 1 leu de Black Friday

Black Friday 2016 cel.ro
Black Friday 2016 cel.ro

Vinerea Neagră 2016. Cel.ro, un important magazin online, va participa cu 100.000 de produse la Black Friday 2016.

Magazinul online Cel.ro speră să realizeze vânzări de aproximativ 35 de milioane de lei de Black Friday, de pe urma celor 100.000 de produse pe care le oferă la preț redus.

Interesul românilor pentru Black Friday 2016 este foarte mare, căutările de pe Google în legătură cu marea campanie de reduceri de vineri fiind mai numeroase decât în Statele Unite ale Americii.

De Vinerea Neagră 2016, Cel.ro va oferi reduceri la numeroase produse electronice, printre ele fiind laptopuri și tablete, telefoane mobile, televizoare, monitoare, periferice, multimedia, imprimante, electrocasnice, cât și la parfumuri, cosmetice sau bijuterii.

Vinerea Neagră 2016. Cel.ro: Reduceri de până la 90%

Căutările pentru cuvintele cheie „promoții” şi „oferte” au crescut cu 17,5% în ultimul trimestru, iar creşterea faţă de primul trimestru al anului este de peste 20%.

Pentru produsele IT&C, volumul de căutări este mai mare în apropierea campaniei de reduceri Vinerea Neagră, în timp ce pentru segmentele home&deco şi fashion interesul creşte foarte mult începând cu luna octombrie şi până în decembrie, mai ales în apropierea Black Friday şi a Crăciunului.

Cu toate că nu a investit în promovare de Black Friday 2016, Cel.ro a anunțat că traficul pe site s-a triplat în ultimele zile, iar comenzile au început deja să curgă.

Pentru a profita de toate ofertele Cel.ro de Black Friday, intrați aici.

Vinerea Neagră 2016. Cel.ro: Produse la 1 leu

Reprezentanții magazinului se așteaptă ca numărul clienților să crească și mai mult de Vinerea Neagră 2016, mai ales că au pregătit numeroase reduceri foarte avantajoase.

Cele mai mari discount-uri la retailerul online vor fi de 90 la sută din prețul original, însă există și numeroase produse care vor avea prețul de pornire de 1 leu.

Cel mai ieftin laptop de Black Friday 2016 la cel.ro va costa doar 699 de lei, în timp ce un smartphone poate fi cumpărat de Vinerea Neagră 2016 cu doar 199 de lei.

Le găsiți pe toate aici.