Vinerea Neagră 2016. Bilete de avion ieftine pe vola.ro înainte de Black Friday

De Vinerea Neagră 2016 puteți să vă cumpărați nu numai electronice, electrocasnice, haine sau parfumuri la preț redus, ci și vacanțe, city break-uri și bilete de avion la prețuri mult mai mici decât de obicei.

Site-ul vola.ro a anunțat deja că va participa la Vinerea Neagră 2016 și că va scoate la vânzare peste 600 de bilete de avion și vacanțe cu reduceri de până la 90%.

Vola.ro a anunțat că, de Vinerea Neagră 2016, cele mai mari reduceri vor fi la biletele de avion spre destinații europene.

Vinerea Neagră 2016 – reduceri mari pe vola.ro înainte de Black Friday

Vola.ro are reduceri la bilete de avion spre destinații europene și în perioada de dinainte de Vinerea Neagră 2016.

Vola.ro a pus în vânzare bilete de avion ieftine dus-întors spre o mulțime de orașe europene turistice din țări precum Belgia, Olanda, Germania, Italia și Marea Britanie.

Astfel, românii pot călători spre următoarele orașe cu mai puțin de 20 de euro dus-întors: Bruxelles, Eindhoven, Berlin, Frankfurt, Milano, Londra, Roma și Bologna.

Iată cele mai interesante oferte de bilete de avion ieftine înainte de Vinerea Neagră 2016:

1. Un zbor pe ruta Timișoara – Bruxelles, operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 10 euro în lunile noiembrie și decembrie, precum și în luna ianuarie a anului viitor. Tariful este valabil în limita locurilor disponibile.

Zborul este direct între Aeroportul Internațional din Timișoara și Aeroportul Bruxelles Sud și durează 2 h și 20 de minute.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

2. Un zbor pe ruta Timișoara – Milano, operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 10 euro în lunile noiembrie și decembrie. În lunile ianuarie și februarie 2017 costă 16 euro dus-întors. Tariful este valabil în limita locurilor disponibile.

Zborul este direct între Aeroportul Internațional din Timișoara și Aeroportul Bergamo Orio Al din Milano și durează o oră și 50 de minute.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

3. Un zbor pe ruta București – Berlin, operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 13 euro în luna decembrie. Tariful este valabil în limita locurilor disponibile.

Zborul este direct între Aeroportul Otopeni din București și Aeroportul Schoenefeld din Berlin și durează două ore și 10 minute.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

4. Un zbor pe ruta Timișoara – Frankfurt, operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 16 euro în luna decembrie. În februarie 2017, un zbor dus-întors operat de compania Wizz Air costă 17 euro. Tariful este valabil în limita locurilor disponibile.

Zborul este direct între Aeroportul Internațional din Timișoara și Aeroportul Hahn din Frankfurt și durează două ore.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

Vinerea Neagră 2016 – vola.ro anunță reduceri uriașe de Black Friday

5. Un zbor pe ruta Timișoara – Londra, operat de compania Ryanair, dus-întors, costă 16 euro în luna decembrie. Tariful este valabil în limita locurilor disponibile.

Zborul este direct între Aeroportul Internațional din Timișoara și Aeroportul Stansted din Londra și durează două ore și 45 de minute.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

6. Un zbor pe ruta Timișoara – Eindhoven, operat de compania Wizz Air, dus-întors, costă 17 euro în lunile ianuarie și februarie 2017. Tariful este valabil în limita locurilor disponibile.

Zborul este direct între Aeroportul Internațional din Timișoara și Aeroportul Welschap din Eindhoven și durează două ore și 19 minute.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

7. Un zbor pe ruta București – Bologna, operat de compania Wizz Air la dus și de Ryanair la întoarcere, costă 18 euro în luna februarie 2017. Tariful este valabil în limita locurilor disponibile.

Zborul este direct între Aeroportul Otopeni și Aeroportul Guglielmo Marco din Bologna și durează două ore și 15 minute.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

8. Un zbor pe ruta București – Roma, operat de compania Wizz Air, costă 17 euro în luna decembrie. În luna februarie 2017, un zbor operat de compania Wizz Air la dus și de Ryanair la întoarcere costă 18 euro. Tariful este valabil în limita locurilor disponibile.

Zborul este direct între Aeroportul Otopeni și Aeroportul Guglielmo Marco din Bologna și durează două ore și 15 minute.

AICI puteți accesa oferta promoțională.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.