VIDEO | Un tânăr a salvat un bărbat care a vrut să se sinucidă la metrou

FOTO: Captură video Facebook
FOTO: Captură video Facebook

Un tânăr care se afla pe peron în stația de metrou Piața Sudului, din București, a salvat un bărbat care a fost aproape să se arunce în fața garniturii care se apropia.

Potrivit celui care a postat imaginile, tânărul se numește Ștefan Lefter, este din Vrancea, localitatea Beciu, și este student în Capitală.

Deocamdată nu se știe identitatea celui care a fost salvat, dacă a încercat să se sinucidă sau e vorba doar de un gest teribilist. În imagini se vede că are o sticlă în mână și este posibil să fi fost în stare de ebrietate.

Filmulețul este însoțit de un scurt comentariu. „Stefan Lefter, un erou. A scăpat un om să se arunce în fața metroului! E un student de la ASE, cu domiciliul în Vrancea, localitatea Beciu! Felicitări, Stefan! Mai rar oameni că tine! Metrou Piata Sudului. Filmat de Adrian Toma”, scrie un internaut.

Săptămâna trecută, trupul unui tânăr în vârstă de 18 ani a fost găsit în tunelul dintre stațiile Pantalimon și Republica. Acesta ar fi intrat în tunel fără ca nimeni să-l observe.

Tânărul era din Feteşti şi se mutase în Bucureşti. Mama lui a declarat că nu mai ştia nimic de el de două zile, aşa că a mers la Secţia 9 de poliţie să îl declare dispărut.

Poliţiştii au îndrumat-o spre Serviciul de Investigaţii Criminale, în aceeaşi clădire și așa s-a aflat vestea că s-a produs un incident la staţia de metrou Pantelimon.

Cel mai grav incident de la metrou din ultimii ani a fost înregistrat anul trecut, pe 12 decembrie, atunci când o femeie a împins o tânără în fața metroului. La poliție a venit o plângere a unei alte tinere care a acuzat că a fost împinsă spre șine de aceeași femeie, însă a reușit să se salveze la timp. Pe 26 octombrie, Tribunalul București a decis să o condamne pe ucigașă, Magdalena Șerban, la închisoare pe viață.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.